Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până în 26 septembrie: Funcționarii din instituțiile de stat se pot înscrie în programul de formare a Înalților Funcționari Publici

Publicat

primaria alba iulia Funcționarii publici interesați să treacă în categoria înalților funcționari publici se pot inscrie și anul acesta la concursul național de admitere la Programul de formare specializată, potrivit Ordinului ANFP nr. 2498/2014 privind aprobarea numarului comisiilor de concurs si al comisiilor de solutionare a contestatiilor, componentei nominale a acestora, tematicii pentru concurs, calendarului de desfasurare a concursului si a modalitatilor pentru plata taxei de participare la concursul national de admitere la Programul de formare specializata pentru ocuparea unei functii publice corespunzatoare categoriei inaltilor functionari publici pentru anul 2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 616, din 21 august 2014, informează avocatnet.ro.

Functionarii publici se pot inscrie, intre 22 si 26 septembrie, la concursul national de admitere la Programul de formare specializata pentru ocuparea unei functii publice corespunzatoare categoriei inaltilor functionari publici, conform unui ordin al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici publicat in luna august in Monitorul Oficial.

Mai precis, potrivit acestui act normativ, inscrierile se vor desfasura intre 22 si 26 septembrie, concursul urmand a fi impartit in doua probe. Prima proba, selectarea dosarelor de concurs, va avea loc intre 29 si 30 septembrie, in timp ce interviul, a doua proba, va fi sustinut de candidati in 6 si 7 octombrie.

Rezultatele finale dupa cele doua probe din concurs vor fi afisate pe 10 octombrie.

Va urma apoi completarea dosarului personal si achitarea taxei de scolarizare de catre candidatii admisi, proceduri ce se vor desfasura intre 13 si 31 octombrie 2014.

Taxa de scolarizare a fost stabilita inca din luna iulie, prin Ordinul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice nr. 1147/2014, fiind in valoare de 2.000 lei. Aceasta se va achita integral in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii rezultatelor finale, direct la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici sau in contul RO55 TREZ 7005032 XXX 004226 deschis la Trezoreria Municipiului Bucuresti.

Ordinul MDRAP nr. 1147/2014 publicat in iulie a stabilit, de asemenea, si taxa de inscriere la concurs, care este de 100 lei.

In acelasi act normativ se mentioneaza ca anul acesta vor fi disponibile 100 de locuri in cadrul Programului de formare a inaltilor functionari publici.

Tematica de concurs poate fi consultată AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax