Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Paparazzi: Primarul Mircea Hava și-a aranjat părul, cu câteva ore înaintea întâlnirii cu femeile PDL

Publicat

Primarul Mircea Hava este unul dintre personajele politice locale care tratează cu deosebită atenţie fiecare detaliu ce ţine de imaginea oraşului său de suflet, iar situaţia nu este deloc diferită, atunci când vine vorba de aspectul personal. Vizita „divelor” PDL, Elena Udrea, Anca Boagiu şi Roberta Anastase, în Cetatea Alba Carolina l-a grăbit pe Mircea Hava spre scaunul de frizer, dornic să afişeze în această seară o ţinută proaspătă, demnă de un primar de cetate proaspăt restaurată.

Cu toate acestea, Mircea Hava nu  aruncă  banii pe hair-stilişti de fiţe. Primarul a fost surprins de paparazzi Alba 24 într-o frizerie modestă din centrul oraşului, locul unde, de altfel, edilul local se tunde de mai bine de zece ani: „Domnu’ Mircea se tunde la noi dinainte de a fi primar”, ne-a spus, mândră, Erika, frizeriţa care-i face freza primarului. Deşi uşor stingherit de situaţie, Mircea Hava a acceptat, la insistenţele noastre, să fie imortalizat şi în această ipostază. Întrebat pentru care dintre doamnele de la Centru se aranjează, Mircea Hava a răspuns, fâstâcit: „pentru mine”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax