Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parcul Sărbătorilor de Iarnă, la Alba Iulia. Patinoarul va fi deschis la începutul lunii decembrie. Primăria a demarat procedura de achiziţie

Publicat

pavilion lumina patinoar Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziţie a serviciilor de închiriere patinoar artificial demontabil, în cadrul Parcului Sărbătorilor de iarnă din acest an. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, care au adus noi precizări, acesta va fi deschis cel târziu în 8 decembrie. Parcul Sărbătorilor de Iarnă va funcţiona imediat după Ziua Naţională.

Patinoarul va avea suprafaţa minimă de 400 mp, iar ofertantul care va câştiga procedura de achiziţie va asigura transportul patinoarului la Alba Iulia şi retur, montarea, punerea în funcţiune, exploatarea şi demontarea acestuia.

Patinoarul va fi funcţional cel puţin până la 1 februarie 2017.

Biletele se vor elibera de primarie, iar sumele încasate din vânzare vor fi venit la bugetul local.

Anul trecut, prețul unei ore de acces pe patinoar a fost de 10 lei, iar închirierea unei perechi de patine pentru o oră a costat 5 lei.

Reamintim că primăria a demarat şi procedura pentru achiziţia căsuţelor pentru comercializare produse în cadrul Parcului Sărbătorilor de Iarnă.

Vezi şi Trei căsuțe festive vor completa atmosfera Parcului Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia. Primăria a demarat procedura de achiziţie

Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, în incinta parcului vor fi amplasate chioșcuri din lemn destinate desfășurării activităților de alimentație publică, comercializarea produselor de artizanat și produse industriale de sezon.

Ca în fiecare an, va fi şi o scenă și un brad de Crăciun. Autorităţile locale speră ca bradul de Crăciun să fie montat în jurul datei de 5 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax