Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parfumuri în valoare de 45.000 de lei, confiscate de poliţişti, la Aiud. Le-au găsit în portbagajul unui autoturism condus de un bărbat din Turda

Publicat

parfumuri confiscate

parfumuri confiscate Poliţiştii din Alba au confiscat parfumuri în valoare de 45.000 de lei, după ce au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din Turda. Acesta nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 30 decembrie, în jurul orei 10.10, poliţiştii de ordine publică din cadrul Politiei municipiului Aiud –  Biroul Ordine Publica, sprijiniți de către poliţiştii de investigare a criminalității economice şi un subofițer jandarm din cadrul I.J.J. Alba, au oprit, pentru control, pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, un autoturism ce era condus de un bărbat de 38 de ani, din Turda, judeţul Cluj.

Cu ocazia efectuării controlului documentelor conducătorului auto si ale autoturismului, precum si ale dotărilor prevăzute de legislație pentru timp de iarnă,  s-a constatat faptul că, in portbagajul autoturismului se aflau 186 de cutii cu parfumuri de diferite mărci si gramaje, fără ca pentru acestea să poată fi prezentate documente legale de proveniența si de transport.

Faţă de S.A. a fost luata măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 12/1990 privind comerţul ilicit iar întreaga cantitate de 186 parfumuri a fost ridicată in vederea confiscării.

Valoarea bunurilor confiscate a fost de aproximativ 45.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax