Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parohia Ortodoxă Maieri II vrea să construiască o CAPELĂ în Cimitirul Municipal din Alba Iulia. Proiect în Consiliul Local

Publicat

capela maier ii proiect3 Parohia Ortodoxă Română Maieri II dorește modernizarea cimitirului prin realizarea unei capele în suprafață de 116,50 mp. Proiectul privind Planul Urbanistic Zonal de modificare a reglementării urbanistice la Cimitirul Maieri II a fost inclus pentru aprobare în ședința Consiliului Local al municipiului Alba Iulia de marți, 28 aprilie. În Cimitirul Maieri, mai precis în zona I a acestuia care aparține municipalității se mai află o capelă administrată de o firmă privată care a concesionat serviciile de întreținere a cimitirului.

Parohia Ortodoxă – Parohia Maier II solicită Consiliului Local al municipiului Alba Iulia aprobarea modificării reglementărilor urbanistice la Cimitirul Maieri II, situat în intravilanul localității Alba Iulia, pe Bulevardul Încoronării. nr. 17.

Terenul în suprafață totală de 921 mp este proprietatea Parohiei Ortodoxe Române Maier II – Alba Iulia, întabulare, drept de proprietate, cu titlu gratuit, dobândit prin Convenție și are categoria de folosință ”curți, construcții”.

Se dorește elaborarea soluției urbanistice pentru modernizarea și extinderea unei capele mortuare, pe un teren în care există în prezent o construcție cu suprafața construită de 58,0 mp, care va fi demolată. În locul acesteia va fi construită o capelă, în suprafață de 116,50 mp.

Accesul se va face din Bulevardul Încoronării, totodată fiind propus și un acces secundar, din aleea de acces cu profil de 6 metri. Parcarea pentru mașinile vor deservesc funcțional capela se va realiza în incinta proprie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax