Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pârtiile de schi de la Șureanu, pline de zăpadă. Iarna s-a instalat pe deplin în Munții Sebeșului

Publicat

Iarna s-a instalat deplin în Munții Sebeșului, la cota 1800 de metri. Stratul de zăpadă a ajuns la dimensiuni impresionante, la Poarta Raiului, pe pârtiile de schi dintre vârfurile Aușel și Șureanu. Zăpada care a căzut toată săptămâna face ca pârtia să fie deja practicabilă. ”Pârtiile Domeniul Schiabil Șureanu (Oașa)” a postat o serie de fotografii care arată cât de mult a nins. 

De altfel, proprietarii pensiunilor din zonă s-au pregătit pentru un sezon lung de schi. De exemplu, Pensiunea Poarta Raiului, este deja gata pentru sezonul rece și își așteaptă turiștii. Aproape toate pensiunile din zone au deja rezervări pentru 1 decembrie, pentru vacanțele de iarnă ale copiilor și pentru sărbătorile de iarnă și Revelion. În zonă există câteva pârtii de schi, însă din păcate starea drumului le creează probleme în fiecare an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristina

    sâmbătă, 04.11.2017 at 07:46

    As urca si eu, impreuna cu baietelul meu, intr-un weekend, ca sa ne jucam cu zapada. Dar mi-e groaza de drumul acela… Desi locuiesc in Sebes, cred ca voi prefera sa urc la Paltinis, este drumul mult mai bun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax