|

Party la Parc: PDL Alba Iulia și-a sărbătorit victoria abia după ce rezultatele alegerilor au primit parafa de la BEJ

După o victorie muncită cu greu timp de 4 ani, din care două luni, pe brânci, „noii” câștigători ai alegerilor din Alba și-au făcut botezul noului mandat, la Hotel „Parc”, miercuri seara, abia după ce toate rezultatele finale ale alegerilor au fost parafate de Biroul Electoral Județean (BEJ). Nu de alta, dar de când cu exit-poll-urile liberale, nu se mai încumetă nimeni așa ușor să „bage mâna-n foc” pentru propria victorie. Practic, botezul nu se adresa exclusiv „veteranilor”, unși cu toate alifiile atât în administrație, cât și în politică, cât mai mult noului val, de tineri democrat-liberali, autointitulați „aripa radicală”, care au întinerit lista consilierilor locali și județeni.

Cu veselia în priviri, țopăind la dans sau povestind la mese, pe muzică pentru toate gusturile, de la „Verde-nrourat” până la „Macarena”, PDL-iștii și-au dăruit o seară de distracţie, de deconectare de la tensiunea şi stresul campaniei electorale, care părea să nu se mai termine. După noaptea alegerilor, în care rezultatele numărătorilor paralele se schimbau din ora în oră, trecându-i rapid pe candidați de la o stare la alta, aceștia au considerat că efortul pentru victorie merită sărbătorit de toţi, chiar dacă singurul „recomandat de ce a realizat” a fost Mircea Hava.

Deşi locurile lor s-au împuținat în consiliile locale şi judeţene, aceştia au rămas la fel de mulţi şi de uniţi, atât la rău, cât mai ales la bine. Miezul petrecerii erau tinerii PDL-iști, îmbrăcați în tricouri albe, pe care era scris cu culoare portocalie „Noul val, aripa radicală”, cei cu care Mircea Hava propunea să „dezvolte comunitatea”, „dacă primește majoritatea”. Mult mai temperați, „veteranii” organizației au avut ocazia să se bucure de moștenitorii „doctrinei”, să se încarce de optimism că viitorul partidului este pe mâini bune.

Petrecerea PDL s-a întins până târziu, aproape de miezul nopții, aproape ca în vremurile bune, când dețineau majoritatea în toate zonele puterii.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=96111avatar Publicat de pe 13 iunie 2012 şi actualizat pe 14 iunie 2012.
Publicat în EVENIMENT, MONDEN, Paparazzi.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Party la Parc: PDL Alba Iulia și-a sărbătorit victoria abia după ce rezultatele alegerilor au primit parafa de la BEJ”

  1. Au tot dreptul sa dea un chef ca si USL-isti s-au chefuit duminica de la 9 la 12 :))) pe directia Mircea Geoana ( a prostanacului) si se salutau numai cu domnule primar si domnule presedinte!!!!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Sasu Hani: Dimofte Cornelia…..Pentru cei care nu ştiu ( din cauza tinereţii …) şi pentru cei care nu vor...
  • Sasu Hani: ,,Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a propus sancționarea conducerii...
  • Bomba Atomica: Primaru Hava e de vina ! tiganii il voteaza si el le da ajutoare sociale si ii apara de amenzi ! Cati...
  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI