|

Party la Parc: PDL Alba Iulia și-a sărbătorit victoria abia după ce rezultatele alegerilor au primit parafa de la BEJ

După o victorie muncită cu greu timp de 4 ani, din care două luni, pe brânci, „noii” câștigători ai alegerilor din Alba și-au făcut botezul noului mandat, la Hotel „Parc”, miercuri seara, abia după ce toate rezultatele finale ale alegerilor au fost parafate de Biroul Electoral Județean (BEJ). Nu de alta, dar de când cu exit-poll-urile liberale, nu se mai încumetă nimeni așa ușor să „bage mâna-n foc” pentru propria victorie. Practic, botezul nu se adresa exclusiv „veteranilor”, unși cu toate alifiile atât în administrație, cât și în politică, cât mai mult noului val, de tineri democrat-liberali, autointitulați „aripa radicală”, care au întinerit lista consilierilor locali și județeni.

Cu veselia în priviri, țopăind la dans sau povestind la mese, pe muzică pentru toate gusturile, de la „Verde-nrourat” până la „Macarena”, PDL-iștii și-au dăruit o seară de distracţie, de deconectare de la tensiunea şi stresul campaniei electorale, care părea să nu se mai termine. După noaptea alegerilor, în care rezultatele numărătorilor paralele se schimbau din ora în oră, trecându-i rapid pe candidați de la o stare la alta, aceștia au considerat că efortul pentru victorie merită sărbătorit de toţi, chiar dacă singurul „recomandat de ce a realizat” a fost Mircea Hava.

Deşi locurile lor s-au împuținat în consiliile locale şi judeţene, aceştia au rămas la fel de mulţi şi de uniţi, atât la rău, cât mai ales la bine. Miezul petrecerii erau tinerii PDL-iști, îmbrăcați în tricouri albe, pe care era scris cu culoare portocalie „Noul val, aripa radicală”, cei cu care Mircea Hava propunea să „dezvolte comunitatea”, „dacă primește majoritatea”. Mult mai temperați, „veteranii” organizației au avut ocazia să se bucure de moștenitorii „doctrinei”, să se încarce de optimism că viitorul partidului este pe mâini bune.

Petrecerea PDL s-a întins până târziu, aproape de miezul nopții, aproape ca în vremurile bune, când dețineau majoritatea în toate zonele puterii.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=96111avatar Publicat de pe 13 iunie 2012 şi actualizat pe 14 iunie 2012.
Publicat în EVENIMENT, MONDEN, Paparazzi.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Party la Parc: PDL Alba Iulia și-a sărbătorit victoria abia după ce rezultatele alegerilor au primit parafa de la BEJ”

  1. Au tot dreptul sa dea un chef ca si USL-isti s-au chefuit duminica de la 9 la 12 :))) pe directia Mircea Geoana ( a prostanacului) si se salutau numai cu domnule primar si domnule presedinte!!!!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • viorel: Vorbiti ca sa va aflati in treaba , lucrurile nu au fost chiar asa Filipescu ala e o **** ***** care il...
  • Carneala ilie: Sofer cat b caut de lucru
  • Ion: Ianuarie 39 lei. Februarie 56 lei. Martie 73 lei..Ori ei sunt batuti in cap ori noi ca ii lasam sa isi bata joc...
  • Pentru tinerii antrepernori: Proiectul trebuie sa îl ai deja făcut de mult ,nu acum când ai auzit de acești bani sa...
  • Alin: În parcare sus la Parcul dendrologic circula 2 vulpi printre mașini

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI