Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Party la Parc: PDL Alba Iulia și-a sărbătorit victoria abia după ce rezultatele alegerilor au primit parafa de la BEJ

Publicat

După o victorie muncită cu greu timp de 4 ani, din care două luni, pe brânci, „noii” câștigători ai alegerilor din Alba și-au făcut botezul noului mandat, la Hotel „Parc”, miercuri seara, abia după ce toate rezultatele finale ale alegerilor au fost parafate de Biroul Electoral Județean (BEJ). Nu de alta, dar de când cu exit-poll-urile liberale, nu se mai încumetă nimeni așa ușor să „bage mâna-n foc” pentru propria victorie. Practic, botezul nu se adresa exclusiv „veteranilor”, unși cu toate alifiile atât în administrație, cât și în politică, cât mai mult noului val, de tineri democrat-liberali, autointitulați „aripa radicală”, care au întinerit lista consilierilor locali și județeni.

Cu veselia în priviri, țopăind la dans sau povestind la mese, pe muzică pentru toate gusturile, de la „Verde-nrourat” până la „Macarena”, PDL-iștii și-au dăruit o seară de distracţie, de deconectare de la tensiunea şi stresul campaniei electorale, care părea să nu se mai termine. După noaptea alegerilor, în care rezultatele numărătorilor paralele se schimbau din ora în oră, trecându-i rapid pe candidați de la o stare la alta, aceștia au considerat că efortul pentru victorie merită sărbătorit de toţi, chiar dacă singurul „recomandat de ce a realizat” a fost Mircea Hava.

Deşi locurile lor s-au împuținat în consiliile locale şi judeţene, aceştia au rămas la fel de mulţi şi de uniţi, atât la rău, cât mai ales la bine. Miezul petrecerii erau tinerii PDL-iști, îmbrăcați în tricouri albe, pe care era scris cu culoare portocalie „Noul val, aripa radicală”, cei cu care Mircea Hava propunea să „dezvolte comunitatea”, „dacă primește majoritatea”. Mult mai temperați, „veteranii” organizației au avut ocazia să se bucure de moștenitorii „doctrinei”, să se încarce de optimism că viitorul partidului este pe mâini bune.

Petrecerea PDL s-a întins până târziu, aproape de miezul nopții, aproape ca în vremurile bune, când dețineau majoritatea în toate zonele puterii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    joi, 14.06.2012 at 00:33

    Au tot dreptul sa dea un chef ca si USL-isti s-au chefuit duminica de la 9 la 12 :))) pe directia Mircea Geoana ( a prostanacului) si se salutau numai cu domnule primar si domnule presedinte!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax