Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patronul „Mario E Dani” SRL, cercetat pentru înşelăciune

Publicat

judecart

Patronul firmei de transport „Mario E Dani” SRL , Marius Potopea este cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru participaţie improprie la tentativa săvârşirii infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. „În fapt, în luna septembrie a anului trecut, Marius Potopea a închiriat o maşină de la firma Florea, pe care ulterior a declarat-o furată. Firma Florea, proprietara maşinii, s-a adresat firmei de asigurări, iar, în procesul de verificare a actelor, s-a descoperit că maşina respectivă nu a fost furată, ci a fost făcută dispărută chiar de către omul de afaceri Marius Potopea”, a declarat procurorul Olivian Oană.

Prejudiciul adus în urma înşelăciunii se ridică la peste 200.000 de lei. Marius Potopea a fost reţinut ieri, de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale pe o perioadă de 24 de ore. Datorită lipsei de antecedente penale, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au decis cercetarea omului de afaceri în stare de libertate.
În cazul în care va fi găsit vinovat, Marius Potopea riscă pedeapsa cu închisoarea între 5 şi 10 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax