Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru bărbaţi din Alba au ajuns după gratii. Sunt condamnaţi pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate. Victima, un pensionar de 85 de ani

Publicat

inchisoare Patru bărbaţi, din Mihalţ şi Galda de Jos, condamnaţi pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, au fost prinşi de poliţişti şi transportaţi la penitenciar. Aceştia vor sta după gratii, fiecare, trei ani şi patru luni, respectiv trei ani şi şapte luni.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 7 octombrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Blaj au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe nunele unor bărbați din comuna Mihalţ.

Este vorba despre G.N. (39 de ani), M.Ş. (28 de ani) şi G.I. (29 de ani), pentru care Judecătoria Aiud a emis în 7 octombrie mandate de executare a pedepsei de 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru primii doi, respectiv 3 ani şi 7 luni pentru ultimul, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Tot vineri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat şi reţinut, pe raza comunei Galda de Jos, pe G.G (32 de ani), din comună, posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Aiud, în 7 octombrie.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 3 ani şi 7 luni  închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie calificată” şi „lipsire de libertate în mod ilegal”.

Condamnaţii au fost depuși în Penitenciarul din Aiud, pentru executarea pedepselor.

Victima celor patru a fost un bărbat de 85 de ani din localitatea Vălişoara, comuna Livezile. Iniţial primiseră 300 de lei după ce i-au înlocuit scocurile la gospodărie, însă au profitat de vârsta bărbatului şi i-au furat 2.000 de lei, după care l-au încuiat în casă pe acesta.

Cei patru condamnaţi sunt Ioan Gabor, Nicolae Gabor, Gabriel Gabor şi Ştefan Mate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax