Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru bărbaţi din Alba, cu dosare penale, pentru infracţiuni rutiere. Poliţiştii au verificat siguranţa traficului în localităţile rurale

Publicat

politist rutiera amenda Patru bărbaţi s-au ales, în weekend, cu dosare penale în judeţul Alba, după ce au condus maşini fără a avea permis ori sub influenţa alcoolului. Au fost opriţi în trafic la Jidvei, Sânmiclăuş, Ciugudu de Sus şi Lancrăm.

Vineri, 14 iulie, în jurul orei 21.35, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din satul Sânmiclăuș, fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Faţă de S.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sâmbătă, 15 iulie, în jurul orei 18.40, poliţiştii din Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, ȋn localitatea Ciugudu de Jus, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Faţă de B.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Duminică, 16 iulie, în jurul orei 16.17, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Morii din localitate, fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Faţă de G.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tot duminică, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sebeş au identificat un bărbat de 59 de ani din localitatea Daia Română, care a condus un autoturism pe strada Nouă din localitatea Lancrăm, aflându-s sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0.42 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei. Față de T.I., cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax