Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru bărbaţi din „Gruparea Talibanilor” din Cugir, prinşi de poliţişti, la Arad. Erau daţi în urmărire naţională din august 2013

Publicat

Patru bărbaţi, membri ai “grupării talibanilor”, urmăriţi la nivel naţional şi internaţional, au fost prinşi de poliţiştii din Cugir şi Arad. Aceştia au mandate de arestare preventivă pentru tentativă de omor calificat şi deosebit de grav. Au fost depuşi la centrul de arest al IPJ Alba.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii din Cugir şi sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Arad i-au depistat şi reţinut, vineri, pe raza municipiului Arad, pe patru dintre membrii grupării din Cugir, care se sustrăgeau executării mandatelor de arestare preventivă.

Astfel, poliţiştii au reușit reţinerea lui Dorin Florin Bacrău (31 de ani), Ciprian Constantin Badea (29 de ani), Florin Sebastian Chiaburu (28 de ani) şi Gheorghe Lascu (27 de ani), toţi din Cugir, pe numele cărora Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandate de arestare preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav.

Cei patru inculpaţi erau urmăriţi la nivel naţional din 22 august 2013 şi la nivel internaţional din 3 octombrie 2013.

În baza mandatelor de arestare preventivă, cei patru inculpaţi au fost transportaţi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Este vorba despre dosarul conflictului de la discoteca “Wake Up” din Cugir, ce avut loc în 25 aprilie 2011. Doi oameni de ordine, din Orăştie, au fost bătuţi pentru că nu i-au lăsat pe unii dintre membrii grupării să intre în local.

Tribunalul Alba a condamnat în aprilie 2013 un număr de 26 de inculpaţi la un total de 246 de ani de închisoare. În propunerea de arestare preventivă, procurorii au susţinut că inculpaţii au încălcat obligaţiile asumate prin eliberarea din arest în urmă cu câteva luni. Concret, aceştia s-au întâlnit între ei, unii au fost implicaţi în scandaluri, au luat legătura cu martori în dosar şi au vizitat cluburi şi baruri din Cugir.

Pedepsele aplicate sunt cuprinse între 8 ani şi 12 ani de închisoare. Inculpaţii au mai fost condamnaţi la pedepse cuprinde între 3 ani şi 5 ani pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv pentru asociere la săvârşirea de infracţiuni, pedepse contopite cu cele pentru tentativă de omor. Dosarul a fost trimis în judecată în august 2011. Un număr de 28 de inculpaţi sunt acuzaţi de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Este una dintre cele mai mari grupări criminale destructurate de poliţişti şi procurori în ultimii ani, în Alba.

Citeşte AICI mai multe date despre acest dosar.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Londonezul

    sâmbătă, 18.01.2014 at 14:13

    Niste obositi ce se cred in vestul salbatic.Locul acestor dereglati este undeva in alta Galaxie,nu printre oamenii ce vor sa faca ceva cu viata lor si implicit prin acest lucru,societatii.

  2. ioana

    duminică, 19.01.2014 at 15:46

    Minciuniii si numai minciuniii se stie ca unul dintre inplicati nici macar nu a fost in cugir o fost in germania si tit a fost condamnat!!!! Se stie ca si sotul meu care nici macar nu a participat ca o fost al -t unde fa si tot o fost inplicat si inca multi alti scrieti de iei parca ar-fi iei niste interlopi si majoritatea din iei nau nici bani de mancare!!! Poate ca copi nu or fost usa de biserica nici unu dar decand or mers toti pe drumurile lor fie care cu familia lui !!!!! In romania nu ieste dreptate si numai saracie pana si poltia din cugir care vezi doamne pe cine or arestat iei acuma niste periculos !!!! Sunteti de tot rasu si din cauza legilor politica si plitia si justitia care ieste in romania nu o se ajunca nici odata la ce fa o sa muriti de foame !!!!!!!!! Si cine are in gand sa mai scrie aicea prosti sa o faca da stati linistiti ca dreptate se da

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax