Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru festivaluri de jazz în România în acest weekend, cu invitați comuni: Doar la Alba Iulia, INTRARE LIBERĂ la toate concertele

Publicat

Zilele de 17, 18 și 19 mai 2013 vor fi „weekend-ul jazz-ului” în patru orașe din România. Artiști internaționali de înaltă clasă vor face turul festivalurilor pentru a-i încânta pe iubitorii de muzică bună din toate colțurile țării. Dacă la festivalurile de jazz de la Sibiu, Cluj-Napoca și Ploiești prețurile biletelor la concerte variază între 40 și 90 de lei, la Alba Iulia publicul va putea participa absolut gratuit la toate evenimentele din festival.

Richard Galliano & The Tangaria New Quartet și Omar Sosa & The New Afro-Cuban Quartet sunt unii dintre cei mai așteptați artiști care vor urca pe scenele tuturor celor patru festivaluri din România în acest sfârșit de săptămână.

Pe lângă aceștia, la Alba Iulia îi vom avea pe chitaristul american Kenneth Meyer, artiștii Luiza Zan și Jimmy Cserkesz din București, trupa de world music Cobzality din București, Kult Tribal Kollective din București, care vor face o paradă tribală, jazzman-ul Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, singura formația din România care abordează harmonica blues, adică muzica blues cântată la muzicuță și mulți alții.

Vedeți aici programul complet al Festivalului Alba Jazz 2013 și descrierea artiștilor invitați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. COSMIN

    joi, 16.05.2013 at 14:40

    FELICITARI ORGANIZATORILOR PENTRU EVENIMENT…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax