Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru minori din Alba Iulia au dat spargeri de 7.600 de lei. Unul dintre ei a fost reţinut. Au furat din maşini, magazine şi de la centrul de închiriere biciclete

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Patru minori din Alba Iulia sunt cercetați de polițiști pentru furturi din societăţi comerciale, chioşcuri şi din autoturisme. Unul dintre ei, în vârstă de 17 ani, a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii. Prejudiciul total cauzat prin faptele acestor tineri a fost evaluat la peste 7.600 de lei.

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat doi tineri din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, chioşcuri şi din autoturisme. Din cercetări a rezultat că, la unul dintre furturi, cei doi tineri au fost sprijiniţi de alţi doi minori.

Potrivit IPJ Alba La data de 10 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic al IPJ Alba l-au identificat pe C.T.H., de 17 ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea, în noaptea de 6/7 mai, a unui furt dintr-un chioşc de difuzare a presei din municipiul Alba Iulia, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 665 lei.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la comiterea furtului a participat şi un minor de 14 ani, din Alba Iulia.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în perioada 14 aprilie – 7 mai, C.T.H., fie singur, fi împreună cu minorul de 14 ani, ar fi comis alte patru furturi din auto şi societăţi comerciale, precum şi dintr-un stand de închiriere a bicicletelor situat pe strada Mihai Viteazul, faptă reclamată poliţiei în 7 mai.

În noaptea de 6/7 mai, minorii, împreună cu alţi doi minori de 13 şi 14 ani, din Alba Iulia, au pătruns, prin efracţie, într-o societate comercială de pe strada Arnsberg, de unde au sustras suma de 250 lei.

Prejudiciul total cauzat prin faptele acestor tineri a fost evaluat la peste 7.600 de lei.

Faţă de C.H.T., a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax