Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru persoane din Alba, amendate cu câte 20.000 de lei fiecare. Sancțiuni MAXIME pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

Inspectorii DSP Alba au aplicat astăzi 4 amenzi contravenționale în valoare de 20.000 de lei fiecare, pentru patru persoane aflate în izolare la domiciliu, care nu au respectat măsurile impuse de autorități.

Anunțul a fost făcut de șeful DSP Alba, Alexandru Sinea.

10 martie 2020: OFICIAL: Numărul cazurilor de coronavirus din România a ajuns la 28. 11 infectări, CONFIRMATE într-o singură zi

Concret, cele patru persoane nu au respectat aceasta măsura de 14 zile de izolare la domiciliu și au ieșit mai repede din casă.

Sanctiunile au fost aplicate în baza H.G.nr. 857/2011 art.34 lit. m, pentru nerespectarea de către persoane fizice, suspecți și convalescenți de boli transmisibile, contacți și purtatori sanatosi de germeni patogeni, precum și de către persoane juridice a măsurilor prevazute de normele în vigoare, în scopul prevenirii și combaterii bolilor transmisibile.

UPDATE: Este vorba despre o femeie și trei bărbați, rude între ei, care au sosit din Italia și erau în autoizolare la domiciliu, în două comune din județ.

La ora aceasta, nu există nici un caz confirmat la nivelul județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    luni, 09.03.2020 at 19:05

    „Cu romanii nu poti face nimic” (cancelarul germaniei 1933-1945).
    Cat de inconstienti pot fi acesti bipezi!? Adica vii din Italia, STII ce dezastru e acolo si ca acest virus e foarte periculos, TI SE DAU INDICATII CLARE sa te autoizolezi si pe tine te doare-n c**r!!!
    Asta se numeste inconstienta CRIMINALA!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax