Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru tineri din Sebeş, cercetaţi pentru furt dintr-o locuinţă din Alba Iulia. Doi dintre ei au fost reţinuţi, după percheziţii la domicilii. Prejudiciu de 8000 de lei

Publicat

arestat, catuse Patru tineri din Sebeş sunt cercetaţi într-un dosar de furt cu prejudiciu de 8000 de lei, reclamat de proprietara unui apartament din Alba Iulia. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi, după ce poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile acestora.

Marţi, 23 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, i-au identificat pe E.P.R., de 23 de ani, A.A.G., de 24 de ani, M.B., de 26 de ani şi C.A., de 31 de ani, primii trei din municipiul Sebeş, iar ultimul din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, dar care locuieşte fără forme legale în Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă ce a fost reclamat poliţiei la data de 8 februarie.

În perioada 7-8 februarie, aceştia au pătruns, prin efracţie, într-un apartament nelocuit din Alba Iulia ce aparţine unei femei din municipiu şi au sustras produse electronice, în valoare de peste 8.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale şi recuperarea prejudiciului cauzat prin fapta lor, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au efectuat marţi patru percheziţii, la domiciliile acestora din Sebeş.

Cu această ocazie au fost găsite bunurile sustrase din apartamentul din Alba Iulia, iar doi dintre tineri au fost identificaţi la domicilii.

Faţă de M.B. şi C.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi doi bănuiţi de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax