Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru zile de MAGIE: Ce spun cei mai importanți artiști care au urcat pe Dragon’s Nest la UNTOLD FESTIVAL 2017

Publicat

20604450_759744470894411_7312167692884982635_n Se zicea că a treia e cu noroc. Nu știu dacă a fost sau nu noroc, cert este că ediția de anul acesta a UNTOLD Festival a fost #Magic. Lăsând la o parte artiștii care au urcat pe Dragon’s Nest, organizarea a fost peste edițiile trecute, din toate punctele de vedere, însă să nu uităm că este loc și de mai bine. 

Când am auzit în urmă cu doi ani că la Cluj-Napoca va avea loc un festival cu invitați precum Avicii, David Guetta, Armin Van Buuren (au fost la prima ediție), am crezut că este o glumă. Uite că nu a fost și chiar mă obișnuiesc cu gândul că începutul lunii august înseamnă UNTOLD.

Festivalul evoluează de la an la an și cel mai mult am simțit asta la ediția a treia. De la modalitatea de intrare în spaţiul rezervat festivalului, unde se scana brățara și apărea imaginea cu buletinul, activități pentru toată lumea, până la standurile de mâncare și băutură, toate au avut un upgrade.

20604381_757919717743553_8682385509379109661_n Line-up-ul nu a fost foarte diferit față de anii trecuți, dar, acum să fim serioși, la 180 de artiști, era clar că se repetă. Totuși, seturile marilor DJ care au fost și anii trecuți a fost diferite.

Deși nu este printre preferații mei, Armin Van Buuren mă surprinde de fiecare dată, omul ăsta chiar știe ce face. Sigur ați auzit de show-ul său care a ținut până la 8 dimineața. Foarte mult mi-a plăcut Alan Walker, Afrojack (care a uitat pentru câteva clipe unde se află și a strigat ULTRA în loc de UNTOLD), Don Diablo și probabil mi-ar fi plăcut Hardwell, pe care l-am ratat anul acesta. Pe Martin Garrix l-am așteptat cel mai mult, dar m-a impresionat mai tare show-ul de lumini decât muzica.

Oricum, nu are rost să repet și să vă zic ce a fost acolo pentru că, dacă nu ați fost, sigur ați citit sau ați văzut foarte multe lucruri de la UNTOLD.

Am citit și eu tot ce se putea și cel mai mult mi-au plăcut reacțiile artiștilor, dar și ale spectatorilor.

20668749_1554875927867335_732095469_n Cei mai frumos mesaj a venit din partea lui Steve Aoki, care a mixat o oră jumătate într-o ploaie torențială: Romania, you blow my mind. Fără îndoială, unul dintre cel mai tari publicuri din lume. Sunt recunoscător că ați stat cu mine în ploaie” .

Armin Van Buuren și-a arătat recunoștința față de public chiar în dimineața de după concertul de 5 ore. A fost copleșit de emoții, care s-au transmis prin lacrimi:

Mulțumesc foarte mult Untold Festival pentru cele cinci ore și jumătate de iubire și energie”

Don Diablo spune că „Untold  a fost categoric unul din show-urile mele prefetare”, iar Sander van Doorn spune „Untold a fost o nebunie. Mulțumesc”.

Azi noapte a fost unul din cele mai magice, incredibile și nebune showuri pe care le-am făcut. Mulțumesc România”, spune Martin Garrix. 

DJ-ul Marshmello, pentru care oamenii au stat la coadă în fața arenei, pentru că s-a interzis accesul pe stadion din cauza numărul mare de spectatori, le-a transmis fanilor sentimentele sale:

20668509_1554875987867329_849222726_n WOW, mulțumesc România pentru că ați făcut ca show-ul meu aici să fie unul de neuitat. 80.000 puternic în această noapte. Te iubesc”.

Alan Walker, Dimitri Vegas and Like Mike, Axwell, Dannic, Tujamo, dar și alții au mulțumit publicului prezent la ediția de anul acesta a UNTOLD.

La cei peste 80.000 de oameni, din fiecare seară, era de aşteptat ca părerile să fie diferite. Rețelele de socializare s-au umplut în aceste zile de opinii pro și contra ULTOLD. Cei mai mulți au fost deranjați de minorii lăsați la festival, unii chiar de 14-15 ani, de cozi și de prețurile mari. 

„Sunt oameni care au venit DOAR pentru Armin și au fost împinși cu gardurile pentru că arena era ocupată de minori, care abia auziseră de trance…
Să stea acasă, festivalurile nu sunt pentru minori”.

„Iubesc festivalul ăsta, am fost la fiecare ediţie, organizarea tot mai bună, numai puncte pro, însa minori prea mulţi, parca e un festival pt cei sub 18, sincer! Şi când vezi fete de 14-16 ani în sutiene care le acopera doar sfârcurile şi pantaloni scurţi, că te miri cum pot fi aşa scurţi, jumate din fund le e afară, mi se pare prea mult, nu sunt o persoană conservatoare, dar limita bunului simţ a fost cu mult trecută! Prea aglomerat anul ăsta, prea mulţi copii!”

„Sunt o femeie în pragul pensionării și mamă de DJ (student în același timp), dar n-am lipsit nici o noapte Untold, din cele 12 de până acum. Anul trecut și acesta mi-am adus și tatăl de 86 de ani, care continua să rămână uluit de ceea ce ați organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după diminețile în care mi-am târşâit cu greu pașii spre casă, așadar nu pot scrie multe, decât: MULȚUMESC din tot sufletul familiei mele!!!”

„Muzicala unica in viata si o recomand tuturor celor care vor sa simta energia, atmosfera generata de zeci de mii, sute de mii de oameni, tuturor celor care doresc sa se uneasca pe moment intr-un singur suflet prin intermediul muzicii. Imi pare rau pentru cei care se lasa influentati de parerile celor care nu au trecut nici macar o zi pe acolo, de cei care considera ca doar muzica pe care o asculta ei este buna, de cei care vad in jurul acestui eveniment doar satanisti, drogati, alcolisti, alte fenomene izolate si ignora majoritatea participantilor care sunt oameni obisnuiti, parinti, copii, tineri, straini, oameni din toate categoriile sociale care au venit sa petreaca clipe de neuitat impreuna. Imi pare rau pentru toti cei care nu inteleg un lucru atat de simplu: ce este zgomot pentru unii, pentru altii poate sunt momente de neuitat”.

„O experiență super.
Cine vrea sa vadă Cum arata fericirea, … recomand.
Plin de tineri de toate felurile , de la puștani de 14 ani la „tineri” de peste 50 de ani. CNP – ul nu contează !!! Doar spiritul.
Foarte bine organizat. Plin de politie de toate felurile, rutiera, comunitara, dias, firme particulare etcetera. Îți da sentimentul de siguranță deplină, ca poți sa-ti lași copii liniștit în grija untold-ului, mai bine decât la școală.
În rest … ce sa mai zic ? NE VEDEM LA ANU’ !”

„Dupa doua editii, in sfarsit am reusit sa ajung la cea de-a treia si sunt in culmea fericirii. Cel mai tare festival, cei mai tari artisti, cei  ai minunati oameni. A fost senzational.”

„Un festival plin de oameni cu bun simt, care-si cer scuze si pentru simplul fapt ca ti-au atins spatiul personal cu respiratia, dar totodata si cu plozi prost crescuti care se opresc in dreptul cailor de acces si atunci cand te-mpingi in ei sa-ti faci loc ti-o dau pe aia cu „Ce (…) vrei?”.

„Voluntariatul este ca un job neplatit, 8 ore fiecare tura, cu o felie de pizza luata pe baza de tabel cu nume si prenume, iar apa fierbinte de zici ca era ceai, dar fara nici o aroma. Coordonatorii se poarta super naspa cu tine, nu sunt deloc empatici, iti spun ca stiai ca astea sunt conditiile cand le ceri frumos sa te lase pana la scena principala deoarece mixeaza artistul tau preferat.

Paza este foarte bine pregatita. Pentru o simpla baterie externa au vrut sa-mi controleze tot ghiozdanul pana au gasit si cele 700g de Stalinskaya si 2l de Cola pe care voiam sa le introduc. (#Moldovean)”

„Bravo organizatorilor pentru festival, muzica si atmosfera au fost ok, pacat ca n-a venit si Salam .. ”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax