Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pavilionul central de la baza de agrement din zona Mamut, scos la licitaţie pentru închiriere, pe 5 ani. Condiţii şi dotări

Publicat

mamut panoramic

Primăria Alba Iulia pregăteşte licitaţia pentru închirierea pavilionului central din incinta bazei de agrement situată în zona Mamut, lângă Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Lazăr”. În acest sens, în atenţia consilierilor locali este adus un proiect de hotărâre pentru aprobare în şedinţa de joi. Se propune închirierea acestuia pe minimum 5 ani, cu preţ de pornire de 2.886 lei pe lună.

Pentru punerea în valoare a resurselor naturale de pe raza municipiului Alba Iulia şi dezvoltarea turismului în această zonă, lângă Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Lazăr”, în zona Mamut a fost construită recent o bază de agrement care cuprinde locuri de parcare, locuri destinate desfăşurării unor activităţi de picnic, loc de joacă pentru copii, un pavilion central destinat desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică, se arată în documentaţia de proiect.

Acesta este la baza pistei de biciclete în lungime de peste 5.000 m, prevăzută cu refugii, locuri de belvedere, locuri de joacă pentru copii, locuri de picnic, recent inaugurată.

Citeşte şi FOTO: Pista de biciclete de pe Mamut, DESCHISĂ oficial. Ce urmează să se facă în cea mai nouă în zonă de agrement din Alba Iulia

Pentru punerea în valoare a acestor investiţii şi pentru atragerea în zonă a cât mai multor amatori de activităţi în aer liber, localnici şi turişti, se propune prin prezentul proiect de hotărâre închirierea prin licitaţie publică a pavilionului central din incinta bazei de agrement, pentru desfăşurarea activităţi de alimentaţie publică, pentru o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire. Se propune ca perioada de închiriere să fie de 5 ani, având în vedere că prin programul de finanţare din fonduri europene se include obligaţia de a asigura sustenabilitatea investiţiei pentru acest interval.

Preţul minim de pornire a licitaţiei publice propus este suma de 2.886 lei/lună. La baza calculului au stat datele furnizate de către Direcţia tehnică, dezvoltare: valoarea construcţiei (ce cuprinde şi valoarea instalaţiilor şi echipamentelor aferente) este de 346.276, 19 lei şi se ia în considerare perioada de recuperare a investiţiei de 10 ani.

Consiliul Local mai trebuie să aprobe caietul de sarcini al licitaţiei şi contractul cadru.

Pavilionul central are o suprafaţă totală de 217,3 mp, cu terasă acoperită de 31,34 mp, spaţiu de recreere de 91,62 mp, bucătărie de 19,23 mp, hol acces magazine şi grup sanitar de 9,42 mp, magazine de 11,8 mp, două grupuri sanitare de câte 3,43 mp, alt hol de 8,82 mp cu acces la alte două grupuri sanitare de câte 14,57 mp, cameră centrală termică de 7,40 mp.

Potrivit contractului de închiriere, locatarul îşi va desfăşura activitatea în perioada 15 februarie – 15 decembrie, iar chiria va fi plătită strict pentru acest interval. Are însă posibilitatea să desfăşoare activitate şi în afara acestui interval, cu anunţarea primăriei şi plata corespunzătoare.

Consiliul Local, în calitate de locator, poate organiza evenimente în incinta bazei, după un program stabilit cu locatarul, iar acesta din urmă trebuie să asigure, printre altele, repararea şi întreţinerea locaţiei, accesul la unele grupuri sanitare ale vizitatorilor şi paza obiectivului. Trebuie să angajeze personal, minimum 4 persoane şi nu poate subînchiria sau subconcesiona.

De asemenea, chiriaşul are obligaţia să organizeze evenimente culturale cel puţin o dată la 3 luni, numai cu acordul primarului. Trebuie să ţină însă cont de programul de evenimente al municipiului.

Ioana MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax