Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Conflict greu de oprit în PD-L Sebeş

Publicat

Liderii Organizaţiei Judeţene a PD-L Alba încă nu au găsit o soluţie pentru aplanarea conflictului dintre primarul PD-L al Sebeşului – Mugurel Sârbu şi filiala PD-L Sebeş – condusă de viceprimarul Adrian Bogdan.

Senatorul Alexandru Pereş a declarat, vineri, că Mugurel Sârbu este un personaj politic greu digerabil. „Pare-se că nu am reuşit acolo să facem această lipire de organizaţie. Poate că nu am eu elementele necesare ca să spun care este motivul real, care nu sunt neapărat politice. Acolo, pare-se, până a revenit dl. Mugurel Sârbu primar, s-au petrecut, şi din punct de vedere al administraţiei, nişte lucruri care, deocamdată, au un semn de întrebare. La unele lucruri s-a răspuns inclusiv prin justiţie sau prin acele solicitări de audit, care au avut loc pe anumite zone economice sau de administrare a ceea ce înseamnă municipiul sau zona Sebeşului”. [media id=63 width=320 height=240]

Mircea Hava, preşedintele PD-L Alba consideră că va trebui ca una dintre cele două tabere aflate în conflict să cedeze şi să accepte să lucreze în echipă.  „O să mergem să abordăm problema. Am mai făcut-o odată. (…) Acolo, din păcate, este o chestiune de orgolii”, a declarat Mircea Hava. [media id=64 width=320 height=240]

De mai bine de un an, primarul Mugurel Sârbu şi  liderii Organizaţiei Sebeş a PD-L se află într-un conflict deschis, care devine din ce în ce mai dur, în ciuda tentativelor de mediere făcute de şefii organizaţiei de la judeţ. Joi, s-a consumat o nouă rundă din acest război, de pe urma căruia au de pierdut numai locuitorii Sebeşului. Şicanele pe care şi le fac cele două tabere aflate în conflict au fost păguboase sau au dus, de multe ori, la blocarea unor proiecte importante pentru comunitate.

Organizaţia PD-L Sebeş i-a cerut, joi, printr-un comunicat oficial, primarului Mugurel Sârbu să decidă dacă mai vrea să ramână în echipă alături de organizatia din Sebeş sau, în caz contrar, să îşi dea demisia din PD-L. Demisia din partid ar atrage automat şi pierderea fotoliului de primar al Sebeşului. Iată textul integral al comunicatului PD-L Sebeş.

„Biroul Permanent Local al PD-L Sebeş a luat în discuţie atitudinea d-lui Liviu Mugurel Sârbu faţă de colegii de partid, atât consilieri locali, cât şi simpli membri de partid.

Este greu de înţeles acest lucru, mai ales că majoritatea din Consiliul Local este a PD-L şi consilierii locali au dovedit că au ca prioritate interesele cetăţenilor din Sebeş. Nu mai putem accepta ca dl. Liviu Mugurel Sârbu să ne jignească de câte ori are ocazia, să se delimiteze de noi ca organizaţie, să ia decizii fără o minimă consultare cu cei care i-au fost alături în campanie, atunci când a câştigat mandatul de primar. Din păcate, aceste decizii au fost în majoritatea lor greşite şi au pus într-o lumină proastă atât Primăria, Consiliul Local, cât şi Organizaţia PD-L Sebeş, nu are rost să le reamintim pentru că au fost destul mediatizate în presa locală.

Nu mai acceptăm această poziţie duplicitară a celui care este şi vicepreşedinte la nivel judeţean al PD-L şi nu a participat alături de noi la  nici o acţiune, indiferent dacă au fost politice sau care vizau locuitorii municipiului Sebeş. Trebuie spus că, dacă această atitudine o ai faţă de cei care ţi-au fost aproape atunci când ai avut nevoie, aceeaşi atitudine o ai şi faţă de cei care te-au ales.

Noi nu vrem să jignim pe nimeni, nu putem forţa pe nimeni să fie alături de noi, de aceea cerem d-lui Liviu Mugurel Sârbu să se decidă dacă este în echipa noastră, iar, dacă nu, să-şi prezinte demisia din partid.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax