Connect with us
Publicitate

POLITICA

VIDEO: PD-L va pierde şase parlamentari în perioada următoare

Publicat

Deputatul Călin Potor a dezvăluit că mai mulţi parlamentari PD-L sunt hotărâţi să întoarcă spatele partidului în care activează şi să se alăture unor partide puternice din Opoziţie, în semn de nemulţumire pentru politica dusă de liderii pedelişti.

“În momentul de faţă, cunosc şase colegi, doi de la Senat şi patru de la Camera Deputaţilor, care s-au decis să plece din Partidul Democrat Liberal. Cu siguranţă, în săptămânile ce urmează îşi vor prezenta opţiunile. Nu am niciun drept de a le spune numele sau să spun din ce judeţ provin”, a declarat deputatul independent Călin Potor, arătând totodată că nu a discutat cu nici un parlamentar de Alba despre această problemă.

Conform discuţiilor pe care Potor le-a purtat cu cei şase parlamentari, aceştia au spus că vor să rămână o perioadă independenţi, după care, în funcţie de interesul judeţului şi electoratul pe care îl reprezintă, “vor vedea care este pasul care trebuie făcut mai departe”.

În aceeaşi notă, Călin Potor a mai arătat că, până la sfărşitul acestui an, nu va lua nici o decizie privind alăturarea sa într-un partid de opoziţie.  “Vreau să-mi fac pomul de Crăciun în cabinetul meu parlamentar”, a declarat, râzând, politicianul.

Deşi deputatul nu a luat încă o decizie cu ce partid vrea să facă echipă pentru a lucra în Parlament, balanţa se înclină înspre partea PNL. Motivele care aduc greutate în balanţa liberalilor este faptul că “echipa PNL este mult mai bine cotată în sondaje, ca valoare umană şi ca oameni politici”, după cum a declarat Potor. [media id=24 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax