Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

SURSE: Din toamnă, CARREFOUR în Alba Iulia. Unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine deschide supermarket în Alba Mall

Publicat

Marile lanţuri de magazine nu mai ocolesc Alba Iulia. În această toamnă, Grupul Carrefour România va  deschide un magazin şi în Alba Iulia. Potrivit unor surse, supermarketul va avea locaţia în centrul comercial Alba Mall. Nu se ştie exact data în care magazinul va fi deschis oficial şi nici numărul de locuri de muncă care vor fi create.

Dacă anul trecut, în toamnă, albaiulienii s-au bucurat de deschiderea supermarketului Lidl, din octombrie albaiulienii s-ar  putea bucura de inaugurarea altui magazin, este vorba de Carrefour.

Centrul comercial din Alba Iulia nu mai este ocolit de marile lanţuri de magazine. În acest an se pare că Grupul Carrefour România a „spart gheaţa” şi s-a decis să deschidă un supermarket în Alba Mall.

Pentru locuitorii judeţului Alba, cele mai apropiate magazine care aparţin lanţului Carrefour sunt în Sibiu şi Cluj-Napoca.

Magazinul va fi deschis în locul supermarketului care funcţionează acum în incinta centrului comercial.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numără peste 475.000 de angajaţi. În România, Grupul Carrefour operează 4 formate de magazine, cu un total de 150 de unităţi: 25 hipermarketuri „Carrefour”; 80 supermarketuri „Market”; 44 magazine de proximitate „Express” şi un magazin online.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. xyzwq

    marți, 22.07.2014 at 20:44

    ce bine … bravo lor ,sau hotarat sa deschida si la alba …totus proasta alegere alba mall (magazinul unirea era mult mai bun) sfatul meu

  2. cosmin

    marți, 22.07.2014 at 21:35

    Cel mai apropiat este la Deva

  3. asa e!

    marți, 22.07.2014 at 23:04

    Magazinul Unirea e mai bun! Dar cu parcarile e mai greu acolo. Asta e!

  4. Rps

    miercuri, 23.07.2014 at 06:03

    Eu inca nu am vazut carrefour facut intrun spatiu atata de mic, chiar ma mira lucrul acesta. Carrefour este un hipermarket, nu am vazut hipermarket facut pe 500 de metri patrati.

    • mda

      miercuri, 23.07.2014 at 10:18

      Se va face Carrefour Market, care e mai mic decat hypermarket si care incape acolo.

  5. dan suciu

    miercuri, 23.07.2014 at 10:16

    Albaiulieni s-ar bucura daca ar avea locuri de munca si salarii decente. Cine si cu ce bani sa „se bucure” de un nou supermarket?

  6. sef

    miercuri, 23.07.2014 at 10:16

    la ce salarii dau angajatilor cei de la Carrefour ( 500 de lei pe luna + vreo 10 bonuri) nu prea conteaza cate locuri de munca o sa scoata pe piata, pentru ca e bataie de joc la adresa oamenilor. au incasari de milioane de euro si salarii mai mult decat jalnice. e bine oricum ca incet incet se mai dezvolta si orasul asta de *****. si apropo, Alba Mall…ala nu e Mall :)) e un fel de nimic, mai bine lasau stadionul Mecanica acolo ca toata lumea era mai fericita. sigur mergeau mai multi oameni la fotbal decat la „Mall”.

  7. Eu

    miercuri, 23.07.2014 at 10:42

    De ce suntem tot timpul nemultumiti??? Eu ma bucur ca se deschide Carrefour! Prefer sa cumpar din Carrefour decat din magazinele pline cu chinezarii de care e plin orasul. Totusi, ma intreb in ce spatiu se va deschide, fiindca Alba Mall e minuscul. Ma gandesc ca va fi un Carrefour in miniatura…

  8. Laura

    miercuri, 23.07.2014 at 10:48

    De ce nu se deschide in magazinul Unirea? care e gol golut si e in mijlocul orasului?

  9. Alex

    miercuri, 23.07.2014 at 10:51

    Dupa cum s-a mentionat si in alte commenturi, cred ca magazinul Unirea ar fi mai potrivit decat Mall-ul, pentru ca este in centru.

  10. Adi

    miercuri, 23.07.2014 at 21:43

    DA! Se pare ca orasul Alba Iulia are parte numai de persoane fara notiuni elementare a ceea ce inseamna sa faci efectiv ceva sau sa stai si sa cada de sus (asa cum sunt toti obisnuiti sa faca in acest oras). Fratilor trezitiva!!!! Carrefour nu vine in Alba ca vrea sau ca suntem noi frumosi…, ci vine pentru ca exista un management foarte performant la acel Alba Mall care stie ce vrea! Ce sa faca, Carrefour la magazinul Unirea?, cand cei care il detin, nu sint in stare nici macar sa il zugraveasca???
    Si apropo: nu credeti ca sunteti prea comozi? Alba Mall nu e in centru, ci numai magazinul Unirea…, de parca 5 min pe jos sau un minut cu masina este SF pentru unii.
    Oricum parerea mea este ca nu meritati nimic in orasul asta, pentru ca nu stiti decat sa comentati si sa instigati!

  11. Adrian

    sâmbătă, 26.07.2014 at 20:58

    Daca se va deschide in incinta Alba Mall … va fi un Carrefour de doi lei, nu o sa ai ce sa cumperi de acolo, mai bine le cumperi de la alimentara din colt.

  12. nuvacred

    joi, 07.08.2014 at 21:46

    Offfff …de ce in Mall ? sau in Unirea ?? pai……Mall-ul din Alba are un stapan cu capul pe umeri ,,,,Unirea un altul – mai…..bipbip (,,,adica unul care mulge bani grei din chiriile nesimtite fara sa inevsteasca NIMIC !!!! – si magazinul arata mai rau ca in anii ’90). Si de ce ma rog vreti sa dati banii la Carrefour ? (aproape) aceleasi marfuri (ba de multe ori la preturi mai bune) le gasiti la Dacia sau Agra’s si uite asa raman banii in tara ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax