Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PEDITEL-call center medical gratuit pentru copiii din Alba Iulia, deservit de 15 medici specialiști din Cluj

Publicat

Părinții din Alba Iulia pot apela un call center pediatric gratuit care funcționează non-stop.

La telefon va răspunde unul dintre cei 15 medici specialiști din Cluj Napoca, care va putea oferi sfaturi la telefon legate de problemele celor mici: febră, diaree, vărsături și altele.

Acesta este un proiect implementat în cadrul programului Alba Iulia Smart City. PEDITEL se poate apela la 1791, număr cu tarif normal valabil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom (pentru cartelee prepay Telekom sunt este necesar credit, nu minute naționale). Din rețeaua Digi fix sau mobil, apelarea se face la *1791. 

PEDITEL este un serviciu la care puteți suna la orice oră copilul dumneavoastră are o problemă medicală. Este un call center non-stop, deservit de 15 medici specialiști/primari, care au un program de lucru structurat pe ture și gardă.

Serviciul dispune de protocoale medicale, o centrală telefonică și un soft medical. Apelurile sunt preluate în ordinea cronologică a intrării în centrală. PEDITEL se adresează oricărui părinte care dorește să obțină un sfat medical pentru afecțiuni fără risc vital pentru copilul său, care NU sunt urgențe.

PEDITEL este un proiect al Fundației Părinți din România și funcționează deja în alte județe de mult timp. În 2017, numărul de apeluri zilnice a ajuns în medie la 149. În cadrul programului Smart City, acest proiect a fost implementat și la Alba Iulia cu ajutorul companiei ”Life is Hard” din Cluj Napoca. 

Locuitorii celorlalte localități ale județului Alba care vor să apeleze PEDITEL, o pot face, fără a fi refuzați de medici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. John Doe

    sâmbătă, 26.10.2019 at 23:11

    Exista un serviciu mult mai bun la Cluj care e gratuit, care face parte din spitalul de pediatrie din Cluj la care raspun medici pediatrii non-stop. Se numeste AloPedi puteti cauta 🙂 Sanatate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax