Connect with us
Publicitate

SPORT

Pelici: „Am reușit mai mult decât ne-am propus”

Publicat

Antrenorul sibienilor nu s-a putut bucura pe deplin de victoria obținută la Alba Iulia și asta deoarece amintirile pe care le are la echipa albaiuliană l-au făcut pe antrenor să fie emoționat și să recunoască faptul că încă nu a uitat perioada frumoasă petrecută la Alba Iulia. Totodată, Pelici a reunoscut că echipa lui a reușit să obțină în jocul cu Unirea mai mult decât a sperat. „Trebuie să recunosc că am venit la Alba să nu pierdem. Din fericire, am reuşit mai mult decât speram. Ne bucură această victorie pentru care am muncit mult şi cred că am meritat să învingem după aspectul jocului şi numărul de ocazii pe care le-am avut. Ţin să felicit jucătorii şi vreau să dedic această victorie întregii familii Voinţa Sibiu”, a spus tehnicianul Pelici, la finalul întâlnirii.

Chiar dacă Unirea se află la minus în ierarhia adevarului, principalul sibienilor nu crede că Alba a ieșit din lupta pentru promovare. ”Le mulţumesc fanilor de la Sibiu pentru că au venit să ne susţină, dar şi celor din Alba, care ne-au aplaudat la final, deci nu au uitat că aici mi-am început cariera de antrenor. Tot pe această cale vreau să-i mulțumesc și domnului Viorel Mălușel pentru că a avut încredere în mine în urmă cu câțiva ani când, deși eram un copil, m-a numit antrenor principal la Unirea. Vreau să urez mult succes Unirii. Au o echipă bună, iar în timp îşi vor găsi cadenţa şi va reveni acolo unde îi este locul”, a mai spus Alexandru Pelici.

După acest meci, Voința lui Pelici e pe 3, la egalitate cu ocupanta locului secund, CS Mioveni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax