Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Voluntari de după gratii la „Let’s Do It, Romania”: 15 deţinuţi din Penitenciarul Aiud vor curăţa un drum de acces spre Pădurea Sloboda

Publicat

Penitenciar Aiud

Penitenciar AiudŞi deţinuţi de la Penitenciarul Aiud vor participa, sâmbătă, la campania de ecologizare „Let’s Do It, Romania”. Aceştia vor fi implicaţi în acţiuni de salubrizare a drumului de acces spre Pădurea Sloboda.

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, în intervalul orar  8.30-13.00, un număr de 15 persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarul Aiud care şi-au exprimat acordul pentru a participa la activităţi de voluntariat se vor alătura echipei “LET’S DO IT, Romania!” din cadrul campaniei derulate la nivel naţional, transmit reprezentanţii instituţiei.

În baza contractului de voluntariat încheiat între Penitenciarul Aiud şi Primăria municipiului Aiud, va fi salubrizată o zonă a drumului de acces spre Pădurea Sloboda.

Participarea persoanelor private de libertate la această campanie are ca scop dezvoltarea spiritului civic precum şi creşterea responsabilităţii acestora faţă de mediul înconjurător.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax