Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziţii în Alba, în cazul unui furt de porumbei de rasă din Aiud. Doi tineri, cercetaţi de poliţişti, pentru prejudiciu de 5.000 de lei

Publicat

porumbel jucator de galati sursa acka.ro Doi tineri din Blaj au fost prinşi de poliţie şi sunt cercetaţi penal, după percheziţii într-un caz de furt de porumbei de rasă din Aiud. Oamenii legii au reuşit să recupereze 21 de păsări, dintre cele 28 sustrase, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 5.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 6 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii din Blaj şi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, au reuşit să documenteze activitatea infracțională a doi bărbaţi din Blaj, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt de porumbei din rasa „Jucător de Galaţi”, de la un crescător din municipiul Aiud, precum şi a unei tentative de furt, faptă comisă în dauna aceluiaşi crescător.

În noaptea de 22/23 septembrie, cei doi bărbaţi de 27 şi 34 de ani, ar fi dislocat acoperişului adăpostului pentru porumbei, amplasat în grădina locuinţei unui crescător din Aiud şi ar fi sustras 28 de păsări, în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 13 septembrie, cei doi ar fi pătruns în grădina locuinţei aceluiaşi crescător, însă nu au reuşit să sustragă păsările.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze 21 de porumbei, care au fost restituiți păgubitului.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”tentativa de  furt” şi “furt calificat “, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

sursa foto: acka.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax