Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Performanță” pentru un șofer din comuna Șelimbăr: S-a ales cu două dosare penale, într-o singură noapte, la Alba

Publicat

etilotest1Un șofer în vârstă de 65 de ani din comuna Șelimbăr, județul Sibiu, s-a ales cu două dosare penale, într-o singură noapte. Polițiștii din Alba l-au prins în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Cu toate că i-au reținut permisul, acesta a continuat să conducă autoturismul, fiind din nou oprit de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 mai, în jurul orei 23.40, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 65 de ani, din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Şard, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost reţinut, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

În ciuda acestui fapt, bărbatul a continuat să conducă autoturismul, iar în aceeaşi noapte, în jurul orelor 02.45, a fost oprit, din nou, de poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos. De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax