Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.300 de permise reţinute de Poliţie, în trei zile. Oamenii legii au dat 17.000 de amenzi pentru viteză excesivă şi depăşiri interzise

Publicat

masina politia

masina politia 1 Aproape 18.000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști pe parcursul unei acțiuni naționale de trei zile, care a urmărit prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și depășirilor interzise.

În perioada 23 – 25 iunie, polițiștii rutieri au acționat la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a normelor privind depășirea, transmite IGPR.

Astfel, polițiștii au aplicat 17.974 de sancțiuni contravenționale, 17.410 dintre acestea fiind prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195 din 2002, privind circulaţia pe drumurile publice, iar 564 sunt prevăzute de alte acte normative.

De asemenea, au fost reținute 1.369 de permise de conducere și 313 certificate de înmatriculare și au fost constatate 261 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au folosit 486 de aparate radar, 10.148 dintre sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În 511 cazuri, permisele de conducere au fost reținute pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.

Pentru nerespectarea normelor legale privind efectuarea depășiri, polițiștii au aplicat 543 de sancțiuni contravenționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax