Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de şoferi amendaţi, în patru ore, pe DN1. Acţiune a RAR și Poliţiei din Alba, în zona Aiud

Publicat

actiune politisti alba Peste 100 de şoferi s-au ales cu amenzi şi alţi patru au rămas fără permise, joi, pe DN1, în judeţul Alba. Poliţia Rutieră Alba şi colegii de la Poliţiile Aiud şi Teiuş, Ocna Mureş, alături de reprezentanţii RAR, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Alba, joi, 19 octombrie, între orele 7.00 şi 11.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – BDNE, Aiud, Teiuş şi Ocna Mureş, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român Alba, au organizat, pe DN 1, sectorul Aiud – limita cu judeţul Cluj, o acţiune ce a avut ca scop reducerea riscului rutier şi impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic.

Cu această ocazie au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.120 lei, din care 97 pentru viteză, 4 pentru depăşire neregulamentară, o sancţiune pentru alcool, 4 pentru defecțiuni tehnice şi alte 19 sancţiuni conform prevederilor OUG 195/2002.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 5 permise de conducere, dintre care, un permis pentru alcool şi 4 permise pentru depăşire neregulamentară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax