Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de tineri au participat la Tabăra de artă fotografică de la Arieşeni. Vezi imagini cu obiective turistice din Munţii Apuseni

Publicat

La Centrul de agrement Arieşeni, săptămâna trecută, peste 100 de tineri din ţară au participat la Tabăra tematică de artă fotografică, finanţată de catre Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba şi în parteneriat cu Asociaţia Sfinx Gârda.

Tematica  taberei  a fost specifică activităţilor de agrement montan, în principal tehnici de fotografiere la suprafaţă şi subteran, de conştientizare a tinerilor asupra arealului protejat şi educaţiei ecologice. Au participat peste 100 de tineri din judeţele Teleorman, Argeş şi Buzău, împărţiţi în 3 echipe şi care au realizat peste 1.400 de imagini şi 20 filmuleţe cu obiectivele turistice vizitate, proiecţii şi expoziţie actualizată zilnic. Fiecare participant a primit diplome şi dvd cu imagini şi video realizate.

Au fost vizitate obiective turistice naturale şi culturale din Munţii Apuseni: Peştera Gheţarul Scărişoara, Muzeul din Centrul de Informare Turistică Gheţar, Cheile Ordâncuşii, Pestera Poarta lui Ionele, Casa Memorială “Pamfil Albu” din Lupsa, Galeriile Romane de la Roşia Montană, Dealul cu Melci de la Vidra, Casa Memorială Avram Iancu, Peştera Gheţarul Vârtop, Peştera Urşilor, Cascada Vârciorog, Groapa Ruginoasă, Cheile Turzii, precum şi Salina de la Turda, Grădina Botanică din Cluj şi Băile Felix etc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax