Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 150 de milioane de lei pentru primari din Fondul de rezervă al Guvernului. Sunt direcţionate pentru cheltuielile cu încălzirea şi datorii

Publicat

bani Bugetul Ministerului Administraţiei Publice a fost suplimentat, din Fondul de rezervă al Guvernului, cu 152 milioane lei, pentru plata arieratelor spitalelor şi primăriilor, precum şi pentru asigurarea încălzirii în sezonul rece. Fondurile vor fi direcţionate către cheltuielile şi arieratele spitalelor din teritoriu, precum şi pentru plata arieratelor care au blocat activităţile primăriilor.

„Sunt arierate care vin din mandatele anterioare şi care nu au fost reglementate până acum în mandatele actualilor primari”, a explicat purtătorul de cuvânt al Executivului, Corneliu Calot.

Banii vor fi alocaţi, totodată, pentru cheltuieli cu asigurarea agentului termic pentru populaţie pe perioada lunilor de iarnă şi pentru solicitările rezultate din hotărârile judecătoreşti prin care au fost blocate conturile primăriilor.

Săptămâna trecută, bugetul Administraţiei Publice a fost de asemenea suplimentat de Guvern, tot din Fondul de rezervă bugetară, cu 85 milioane lei, bani repartizaţi autorităţilor locale prin ordin al ministrului de resort, Liviu Dragnea pentru „asigurarea activităţilor pentru sezonul rece”.

sursa: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax