Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitație cu valoare de peste 2.000.000 de lei pentru reparația și întreținerea ambulanțelor din Alba

Publicat

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba pune la bătaie 2,1 milioane de lei pentru reparațiile și întreținerea mașinilor din parcul auto, pe o perioadă de doi ani. Este vorba despre 29 de ambulanțe, dar și de echipamentele cu care sunt doatate acestea. Documentaţia privind scoaterea la licitaţie a acestor servicii a fost publicată pe portalul de achiziții publice SEAP, ofertele putând fi depuse până în 6 decembrie 2017.

Potrivit caietului de sarcini, contractul va fi încheiat pe trei loturi, pentru fiecare tip de ambulanță aflată în parcul auto. Cea mai mare sumă a fost alocată ambulanțelor Mercedes, respectiv 1.300.000 de lei pentru 10 ambulanțe. Pentru întreținerea celor 15 ambulanţe Fiat, Serviciul de Ambulanță are la dispoziție 600.000 lei, iar valoarea estimată pentru alte cinci ambulanţe Ford este de 200.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax