Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de persoane şi maşini verificate de poliţiştii din Alba. Amenzi de 36.000 de lei şi bunuri confiscate

Publicat

actiune politia Poliţiştii din zonele Sebeş, Blaj, Vinţu de Jos şi Galda de Jos au derulat, joi, mai multe acţiuni, în urma cărora au dat amenzi în valoare totală de 36.000 de lei. Au verificat peste 200 de persoane şi maşini.

Joi, 16 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, în colaborare cu 2 jandarmi din cadrul IJJ Alba – Formaţiunea Sebeş şi 13 lucrători din cadrul Poliţiei Locale Sebeş, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Secțiilor de Poliție Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos au desfăşurat, pe raza de competenţă a judeţului Alba, mai multe acţiuni pentru prevenirea și combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi a încrederii în instituţiile de menţinere a ordinii publice, pentru asigurarea desfăşurării fluente şi în siguranţă a circulaţiei pe drumurile publice, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, precum şi pentru prevenirea furturilor, combaterea  fenomenului  de  comerţ  ilicit şi identificarea autorilor in cauzele penale cu autor necunoscut, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale, din care: 142 la Codul rutier, 10 sancţiuni la Legea nr. 61/1991, trei la Legea nr. 12/1990, una la O.G. nr. 23/2008 şi 19 sancţiuni contravenţionale pentru alte abateri.

În cursul acestor acţiuni au fost legitimate 105 persoane şi au fost controlate 146 de autoturisme, fiind confiscate şi bunuri în valoare de 122,34 lei.

Cu ocazia desfăşurării acestor acţiuni, poliţiştii au constat trei infracţiuni şi au descoperit un autor de faptă penală.

Totodată, au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi două permise de conducere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 36.055 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax