Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Peste 3.600 de locuitori din Apuseni, Sebeş şi Râmeţ, FĂRĂ CURENT, vineri, din cauza avariilor la reţea

Publicat

stalpi curent

stalpi curent energie electrica Vineri dimineaţa, în jurul orei 8.00, mai erau aproape 3.700 de locuitori din judeţul Alba care nu aveau curent din cauza avariilor generate de condiţiile meteo nefavorabile.

Reamintim că, de miercuri, în perioada în care Alba s-a aflat sub avertizare meteo de vreme rea, peste 12.000 de locuitori au fost afectaţi de problemele de alimentare cu energie electrică.

Vineri dimineaţa, un număr de 3.673 abonaţi nu aveau curent la Abrud, Câmpeni, Baia de Arieş, Mogoş, Bucium, Sebeş şi Râmeţ, potrivit datelor centralizate şi la ISU Alba.

Vezi şi Localităţi din judeţul Alba, cu probleme în alimentarea cu energie electrică, în urma condiţiilor meteo nefavorabile. Peste 12.000 de consumatori afectaţi

UPDATE: Vineri, până la ora 15.55, mai erau 979 abonaţi afectaţi de avariile la reţeaua electrică. Aceştia erau locuitori din Tonea (Săsciori), Rîmeţ şi Ponor.

UPDATE 2: În jurul orei 18:45 toate problemele au fost remediate şi toți abonații reconectați.

Reamintim că judeţul Alba s-a aflat, până vineri, sub avertizare Cod Galben de vânt puternic, ploi şi ninsori, la munte.

Citeşte şi UPDATE AVERTIZAREA METEO Cod Portocaliu și Galben de precipitații mixte, ninsori și vânt, actualizată de ANM. Zonele vizate până VINERI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax