Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 350 de vârstnici din Cugir au retrăit momentele tinereţii alături de reprezentanţii administraţiei locale

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, Primăria Cugir, împreună cu Consiliul Local, Serviciul Public de Asistenţă Socială, Centrul Multifuncţional şi Casa de Cultură au organizat o serie de manifestări dedicate zile vârstnicilor, la care au fost invitaţi să participe aproximativ 350 de pensionari din localitate.

Acţiunile organizate în cinstea lor au început la ora 16.00, cu Nunta de Aur, eveniment ce a avut loc la Casa de Cultură şi care i-a avut drept protagonişti pe cei care au sărbătorit anul acesta 50 de ani de căsătorie. Treizeci de cupluri şi-au reînoit jurămintele în prezenţa celor dragi, a viceprimarului Rodica Florea, a consilierului judeţean Nicuşor Mihai şi a altor funcţionari publici. Primarul Adrian Teban a ţinut să-i asigure de întreaga afecţiune şi apreciere pe vârstnicii din Cugir, chiar dacă nu a putut fi prezent la eveniment, fiind plecat la Gala Administraţiei Publice Locale la Înălţime.

În acest sens, a fost oficiată o slujbă religioasă de către un sobor format din preoţii Adrian Aldea, Ioan Cândea şi Mircea Giurgea. La final, viceprimarul, Rodica Florea le-a înmânat sărbătoriţilor diplome, un buchet de trandafiri şi un plic cu o modestă sumă de bani din partea administraţiei locale, însă cel mai important lucru pentru participanţi l-a reprezentat faptul că, în această zi importantă, au reuşit să se desprindă din monotonia de zi cu zi, să uite de grijile cotidiene şi să se simtă preţuiţi de reprezentanţii comunităţii locale.

După acest moment emoţionant, cele 30 de cupluri au primit invitaţii la petrecerea organizată la Cantina Casei de Cultură, unde s-au alăturat altor 300 de pensionari din Cugir. Printre aceştia s-au numărat şi veteranii de război. Muzica, bucatele alese şi voia bună au reprezentat ingredientele unei petreceri reuşite, de care vârstnicii din Cugir s-au bucurat din plin.

Organizatorii le-au pregătit şi câteva surprize: un spectacol oferit de Taraful Casei de Cultură, de Cercul „Pro-Dance 2007” Cugir, precum şi un colaj video cu imagini din tinereţe şi până în prezent ale celor care au sărbătorit Nunta de Aur. Cei prezenţi au fost provocaţi de către organizatori la un concurs de dans care s-a bucurat de un real succes, juriului format din angajaţii primăriei fiindu-i destul de greu să se decidă asupra celei mai bune perechi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax