Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 50 de angajaţi disponibilizaţi de la Finanţele din Alba. Doar funcţionarii publici mai au o şansă să prindă un post, prin transfer

Publicat

Un număr de 54 de angajaţi ai fostei Direcţii Generale a a Finanţelor Publice Alba vor fi disponibilizaţi, în uma încheierii etapei testărilor profesionale. Dintre aceştia 39 de funcţionari publici mai au o şansă să ocupe unul dintre cele 350 de posturi prin transfer ce au fost declarate vacante de ANAF.

VEZI AICI REZULTATELE la testările profesionale.

Din cei 54 de salariaţi din fosta DGFP Alba, 39 sunt funcţionari publici şi 15 sunt personal contractual (administrativ). Şase nu şi-au exprimat opţiunea de a ocupa unul din posturile vacante publicate, fiind în preajma vârstei de pensionare, doi funcţionari nu s-au prezentat la examenul de testare profesionala, iar un funcţionar a cerut transferul într-o altă instituţie publică.

Funcţionarii publici care urmează a fi disponibilizaţi pot urmări eventualele posturi  rămase vacante în urma examenelor de testare ce au avut loc sau pot solicita transferul într-o altă instituţie publică.

Reamintim că Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Alba a fost desfiinţată începând din 1 august, iar în locul ei a fost înfiinţată Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba, care va funcţiona în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov, alături de structurile similare din Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov.
În urma acestei măsuri, în organigrama Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba vor fi 410 posturi, faţă de 481.
In judeţul Alba vor exista şase servicii fiscale, la Aiud, Sebeş, Blaj, Zlatna, Cugir, Câmpeni.

Potrivit memorandumului aprobat în şedinţa Guvernului din 21 august 2013, va demara procedura de transfer a personalului din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice pe posturile prevăzute ca vacante în urma reorganizării din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare – aparat propriu şi al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, în limita unui număr de maximum 350 de posturi.

Astfel, ANAF şi Directia Generala Regională a Finanţelor Publice Bucureşti anunţă posibilitatea ocupării, prin transfer, în conditiile legii, a unui număr de maxim 350 posturi vacante.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax