Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 50 de șoferi amendați într-o singură zi, pe șoselele din județul Alba. Acțiune a Poliției pentru monitorizarea vitezei

Publicat

radare Peste 50 de șoferi au fost amendați miercuri, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii rutieri din Alba, privind viteza legală de circulație. Valoarea totală a amenzilor este de aproape 18.000 de lei.

Miercuri, 15 martie, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Secţiilor de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos au desfăşurat, pe raza comunelor arondate, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate nerespectării normelor legale privind viteza de circulaţie.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi, 56 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală. Alţi 9 şoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 17.735 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax