Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 50 de tineri liberali din Sebeș și-au dat demisia din PNL. S-au săturat de „șmenuri politicianiste de doi lei”

Publicat


tnl sebes Peste 50 de tineri liberali din Sebeș, în frunte cu președintele TNL Alba, Radu Cristian au demisionat din partid. Aceștia spun că s-au săturat de „șmenuri politicianiste de doi lei” și de munca din campaniile electorale pentru care nu au primit răsplată. „Întotdeauna au fost buni doar pentru organizat campanii, lipit afișe, iar când a venit vorba ca unii dintre ei să fie puși pe listele de la alegerile locale seniorii s-au făcut că plouă” au transmis liberalii.

Înainte cu o lună de începerea campaniei electorale, tinerii din PNL Sebeș au decis că nu vor lua partea la susținerea candidatului lor Dorin Nistor. 50 de tineri alături de președintele lor Radu Cristian au demisionat din partid.
„De foarte mult timp tinerii liberali din Sebeș, din vechiul PNL evident, s-au remarcat ca o forță. Au fost primii în toate acțiunile partidului și nu numai. O mulțime de campanii sociale, educative, de ecologizare, pentru care au primit recunoștința cetățenilor, dar și a colegilor de partid inclusiv de la nivel național. Nu a fost însă de ajuns pentru seniorii partidului care au decis că aceștia nu au dreptul la nimic. Combinațiile politice și trocurile au fost mult mai importante decât oamenii care și-au dedicat viața acestui partid. Într-un oraș bogat din punct de vedere economic tinerii sunt cei care pot da un aer nou administrației și modului în care trebuie gospodărită urbea.

O vorbă spune că dragostea cu de-a sila nu se poate. Așa că noi tinerii liberali din Sebeș am decis că este momentul să ne luăm destinele în propriile mâini. Suntem peste 50 de tineri care, împreună cu liderul nostru, consilierul local Radu Cristian, ne-am dat demisiile din PNL. Sufletul nostru rămâne liberal și vom încerca în continuare să facem politică pentru oameni, nu pentru șmenuri politicianiste de doi lei.

Viitorul cetății este cel creat de tineri, pentru ca cei în vârstă să se poată bucura de o bătrânețe liniștită, într-un oraș curat și liniștit” au transmis tinerii liberali din Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax