Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 6.500 de pachete de ţigări, confiscate de poliţiştii din Vinţu de Jos. Un tânăr din Alba Iulia, amendat pentru transport

Publicat

Poliţiştii din Vinţu de Jos au confiscat luni seara, peste 6.500 de pachete de ţigări, pe care un tânăr din Alba Iulia la transporta într-o autoutilitară. Tânărul de 23 de ani a fost oprit pentru control de poliţişti, pe raza localităţii Limba.

Luni seara, la ora 19.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au oprit pentru control, în Limba, comuna Ciugud, pe tânărul de 23 de ani, din Alba Iulia, care conducea o autoutilitară.

La solicitarea documentelor pentru transportul pe care îl avea, respectiv 6.535 de pachete de ţigări de diferite mărci, tânărul nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 84.955 lei, a fost confiscată.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax