Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 700 de șoferi şi 80 de pietoni amendați de Poliţia Rutieră Alba, în patru zile. 12 conducători auto au rămas fără permisul de conducere

Publicat

actiune politisti alba Peste 700 de conducători auto care nu au respectat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice au fost sancţionaţi, în Alba, în primele patru zile ale lunii octombrie. Faţă de 14 dintre aceştia a fost aplicată sancţiunea complementară a suspendării permisului de conducere. Totodată, au fost sancționați 80 de pietoni care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În perioada 1-5 octombrie, Serviciul Rutier Alba a organizat, la nivelul întregului judeţ, acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi de combatere a indisciplinei manifestate de participanţii la traficul rutier.

Astfel, în data de 1 octombrie s-a acţionat pentru combaterea indisciplinei pietonale şi depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 223 de sancţiuni contravenționale, din care 80 pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi 12 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor aflaţi în traversare, pe trecerea de pietoni. Complementar sancţiunilor aplicate, faţă de cei 12 conducători auto a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Restul sancţiunilor au fost aplicate pentru alte abateri de la normele rutiere, comise de conducătorii auto.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în această zi a fost de 46.830 lei.

În perioada 2 – 4 octombrie s-a acţionat pentru combaterea excesului de viteză şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regulile privind folosirea centurii de siguranţă.

Poliţiştii au depistat şi sancţionat 414 conducători auto care au condus cu viteză excesivă şi 160 de conducători auto care nu au folosit centura de siguranţă.

Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării, două permise de conducere, ambele pentru depăşirea limitei legale de viteză, cu peste 50 km/h.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax