Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 80 de amenzi în valoare de 9.100 lei, aplicate de polițiștii locali din Alba Iulia. Cele mai multe au fost pentru nereguli de circulație

Publicat

politie

Poliţiştii locali albaiulieni au întocmit în perioada 21-27 februarie un număr de 81 procese-verbale de constatare a contravenţiei, în valoare de 9.100 lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate de polițiștii rutieri.

Din totalul celor 81 de sancţiuni contravenţionale, 62 au fost întocmite de către poliţiştii locali din cadrul Biroului Circulaţie. Ei au acţionat în ultima săptămână pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care opresc, staţionează, parchează neregulamentar sau intră pe drumurile publice având noroi pe roţile autovehiculelor.

Astfel, în data de 24 februarie pe str. Regimentul V Vânători, lângă pasarela C.F.R., poliţiştii locali au identificat şi sancţionat cu amendă doi conducători auto. Aceştia au murdărit partea carosabilă cu noroi, provenit de pe roţile autovehiculelor.

Sancţiunile în acest caz sunt între 100-300 lei pentru persoane fizice, respectiv între 500-1000 lei pentru persoane juridice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax