Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 80 de gospodării izolate în Munţii Apuseni, din cauza zăpezii. Se intervine pentru deblocarea drumurilor în 3 localităţi

Publicat

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni acţionează cu 3 TAF-uri şi 10 persoane pentru deszăpezirea drumurilor de acces către localităţile Borleşti, Poduri şi Peste Valea Bistrii, în total aproximativ 88 de gospodării. Straturile de zăpadă din judeţ ating cel mai mare nivel la Arieşeni (70 cm) şi Scărişoara (49 cm). În perioada următoare, vremea va fi geroasă, cu cerul variabil şi intensificări locale ale vântului.

Vremea a continuat să fie rece, cu temperaturi în uşoară creştere faţă de joi. Indicele de răcire a depăşit doar izolat pragul de alertă înregistrându-se o temperatură minimă de – 17,7 grade Celsius la Blaj.

În total, în perioada 28.01. – 10.02.2012 patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat la nivelul judeţului Alba 91 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat asistenţă medicală specializată sau un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.

Nu au fost raportate defecţiuni la alimentarea cu utilităţi publice (apă, gaz, energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

Reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de întreţinere a drumurilor naţionale şi judeţene au intervenit cu forţe şi mijloace pentru mentenanţa arterelor de circulaţie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a aprobat suspendarea cursurilor pentru perioada 9-10-02.2012, din cauza gerului şi viscolului, pentru 2 unităţi de învăţământ cu 22 copii:  Şcoala cu cls. I-IV Băleşti (comuna Bistra), Grădiniţa cu program normal Băleşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax