Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 800 SESIZĂRI PENALE de la ANAF, în primul trimestru din 2015. Unde au făcut controale reprezentanţii Direcţiei de Inspecţie Fiscală

Publicat

anafÎn primul trimestru din 2015, inspectorii ANAF de la Direcţia de Inspecţie Fiscală au verificat 880 de firme cu profil ridicat de risc şi au întocmit 885 de sesizări penale.

Agenții economici controlați desfășurau activități comerciale în domeniul comerțului en-detail, construcțiilor și al desfacerii de produse agro-alimentare.

Valoarea prejudiciilor estimate este de aproximativ 2,6 miliarde lei, iar cea a măsurilor asiguratorii instituite la operatorii economici pentru care s-au întocmit sesizări penale este de aproximativ 877 de milioane lei.

Comparativ cu anul trecut, s-a înregistrat o creștere cu 38,07% a numărului de sesizări penale înaintate de Direcția Inspecție Fiscală, de la 641 la 885 şi o creştere de 119% în ceea ce priveşte măsurile asiguratorii, de la 399,3 milioane de lei, la 877,1 milioane de lei.

Potrivit ANAF, în activitatea de combatere a evaziunii fiscale, alături de Direcţia Antifraudă Fiscală, un rol important îl ocupă Direcţia de Inspecţie Fiscală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax