Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Piscine și ștranduri DESCHISE în județul Alba. Cât costă o zi de plajă și bălăceală

Publicat

Pentru că temperaturile de 30 de grade Celsius, care nu ne-au ocolit nici pe noi, ne trimit cu gândul la o baie, piscinele și ștrandurile din județul Alba sunt pregătite să își primească clienții. Dacă săptămâna trecută nu ne-am bucurat de temperaturi generoase și de soare strălucitor, a doua zi de Rusalii, dar și restul zilelor  din această săptămână vin cu „toropeală” pentru albaiulieni. Vremea se anunță călduroasă, cu soare din abundență și ce ar putea fi mai relaxant decât o zi la plajă și o bălăceală.

Dacă nu v-ați planuri încă pentru a doua zi de Rusalii, piscinele și ștrandurile din județul Alba vă așteaptă să vă „pierdeți” timpul într-un mod cât mai relaxant: apă, muzică, soare. Temperaturile vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar soarele va fi din abundență.

Dacă nu știți unde să dați o fugă pentru o bălăceală și o zi la plajă, mai jos vă prezentăm câteva dintre piscinele și ștrandurile deschise la care vă puteți relaxa:

Piscina Mercur, amplasată pe DN1 lângă intersecția cu Vințu de Jos, este deschisă și persoanelor care nu sunt cazate la pensiune. Tarifele sunt, pentru piscina exterioară – 20 lei și pentru copii până la 5 ani gratuit, pentru piscina interioară prețul este 45 lei, cu saună umedă și uscată, jacuzzi, salină.

Citește și FOTO-VIDEO: S-a deschis AquaPark Arsenal: Tobogane, piscine, spații de relaxare și adrenalină. PLUS cea mai lungă tiroliană din România

Winner`s Club Ţălnar Alba Iulia(strada Gabriel Bethlen). Piscina de aici are o adâncime de 1,5 metri. Este şi un bazin pentru copii, de 0,6 metri adâncime a apei.

Preț intrare de luni-vineri :-adulți-10 RON

– copii până la 14 ani -7 RON

– copii până la 3 ani – gratis

sâmbătă și duminică: -adulți – 15 RON

– copii până la 14 ani – 10 RON

– copii până la 3 ani -gratis

Preț sezlong:10 RON / zi

Preț teren volei: *20 RON / h.

. Programul este de luni până duminică între orele 9.00-21.00.

Country Club “La Mesteceni” Răhău – Sebeş (strada Principală, Răhău). Preţul unui bilet este de 30 de lei cu şezlong inclus, iar copiii de până la 12 ani nu plătesc intrare. De asemenea, cei care doresc să înnopteze o pot face la pensiunea de 5 margarete.

Golf Hotel Pianu (Pianu de Jos). Hotelul pune la dispoziţie o piscină de 18/7 metri, iar preţul unui bilet este de 20 lei cu şezlong. Programul este de la ora 9.00 la 22.00.

Vila Elisabeta Alba Iulia. Intrarea spre Vila Elisabeta se face de pe Calea Moților, la ieșire din Alba Iulia spre Micești. Programul la piscină este de la 9.00-21.00, iar prețul de intrare este de 40 de lei, pentru care veți beneficia de șezlong și prosop. De asemenea, cei care doresc să se cazeze o pot face în una din cele 25 de camere, la prețuri între 180 și 280 lei pe noapte, în funcție de condiții.

Ştrand Zlatna: Ştrandul este amenajat lângă  Stadionul “Minaur” şi cuprinde două bazine, unul pentru adulţi cu adâncimea de 2 metri şi unul pentru copii. Programul este  de la ora 10.00 până la ora 20.00, iar preţul biletelor este de 20 de lei pentru adulţi, 10 lei pentru copii (până la 14 ani) și 5 lei pentru copii până la 7 ani, dacă intrarea se face până la ora 14.00. După această oră, preţul este de 10 lei pentru adulţi şi pentru copii 5 lei.

Complex Turistic Salonti Drașov: Complexul este situat în județul Alba, între Sibiu și Sebeș. Intrarea la piscină în timpul săptămânii costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, iar în weekend 20 de lei pentru adulți și 10 pentru copii. Cei care doresc să se cazeze o pot face la pensiune de trei margarete. Pe pe site-ul oficial al complexului puteți vedea ofertele. Cinci zile de cazare pentru două persoane costă în jur de de 500 de lei. Complexul Salonti a fost renovat complet după incendiul din data de 29 martie. Acesta a fost redeschis oficial în data de 15 mai.

Piscina de la Pensiunea „Sfântul Gheorghe”, din Ighiu are o dimensiune de 18/8 m și o adâncime de 2,8 m. Tariful pe zi este de 20 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii – cu șezlong și 10 lei fără șezlong.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. rody

    luni, 09.06.2014 at 19:43

    mai este strand in Aiud si in Bucerdea Granoasa.

  2. nico

    marți, 10.06.2014 at 07:37

    dar strandul de la Skit de ce nu a fost deschis?sa mai vorbim si de renovarea mult promisa???

  3. +1

    marți, 10.06.2014 at 13:44

    Mai este strand deschis si la Petresti…

  4. mihai

    vineri, 13.06.2014 at 00:04

    Dar oamenii necajiti unde se pot racori,la aceste preturi mai bine cumperi o paine si o bere!

    • iulia

      joi, 02.07.2015 at 01:19

      Putem sa mergem pe malul riurilor sint atitea locuri frumoase in Alba si nu numai ……fara Bere ça nu este recomandat sa bem cu caldura …..fac cinste cu intrarea la piscina intr-ô zi !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax