Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PLR vine cu pretenții de funcții în ALBA, la deconcentrate. Ioan Lazăr: ”Vizăm poziţii, probabil la Electrica sau Cupru Min”

Publicat

ioan lazar, PLR Liderul PLR Alba, Ioan Lazăr, a declarat joi, în conferinţă de presă, că partidul vizează la nivel local posturi în deconcentrate, că nu au fost încă negocieri cu PSD, dar că probabil le vor reveni posturi la Electrica, Hidroelectrica sau Cupru Min. A spus că una dintre propuneri pentru funcţii este Radu Todoran şi că la nivel judeţean, unde este concurs pe post, „cred că nu o să avem nici o şansă”.

”Vizăm niște poziții atât în deconcentrate, la nivel local, cât și la nivel central, secretari de stat, președinți sau vicepreședinți de agenţii. Una din propunerile mele va fi Radu Todoran. La nivel județean, să vedem ce a mai rămas, sau unde se poate, unde sunt numiți provizoriu, la termen, nu unde sunt pe concurs, acolo cred că nu o să avem nici o șansă”, a declarat Ioan Lazăr.

”Până astăzi nu am negociat cu conducerea PSD-ului niciun post. Nu am fost chemat de conducerea PSD-ului la negocieri, nu știu dacă ei trebuia să ne cheme sau trebuia noi să cerem. Nici eu nici domnul Dîrzu nu facem politică în familie, vedem ce se negociază și ce ne va reveni nouă. Probabil la Electrica, unde avem secretar de stat, pe la Hidroelectrica sau la Cupru Min”, a mai transmis Ioan Lazăr.

Vicepreședintele PLR Alba, Radu Todoran a spus că ”trebuie să îi provocăm noi pe PSD la discuții, pentru că s-ar putea ca încet, încet, să se ocupe toate posturile. Ieri (miercuri – n.r.) am avut întâlnirea cu biroul permanent pe municipiu, avem o sarcină grea, trebuie cât se poate de repede să facem cât mai multe organizații. Eu aș vrea să avem cam la nivelul fiecărei circumscripții câte o organizație”.

Ioan Lazăr a precizat că au mai fost numiți încă doi secretari de stat, reprezentanţi PLR, respectiv Cătălin Benciu, secretar de stat la IMM-uri, și Dana Varga, numită consilier cu rang de secretar de stat la Cancelaria primului ministru.

”Legat de activitatea organizației Partidului Liberal Reformator Alba, suntem în campanie de organizare a filialelor locale. Încercăm ca până la mijlocul anului să avem structuri în toate orașele și comunele din județ pentru a putea participa la alegerile din 2016. Nu ne-am propus la nivel local un target, un număr de primari sau număr de consilieri, mai întâi vrem să ne organizăm la toate nivelurile după care, în funcție și de candidații pe care îi vom propune, să ne facem și o situație”, a mai precizat președintele PLR Alba, Ioan Lazăr.

Acesta a declarat că PLR Alba are structuri în aproape toate orașele din județ, însă organizațiile nu sunt complete la Ocna Mureș, Aiud, Câmpeni și Roșia Montană.

A transmis, de asemenea, că susține activitatea Guvernului Ponta.

”PLR există ca și partid, dar nu avem încă hotărârea judecătorească de schimbare a numelui (din Partidul Național al Mediului). Sperăm ca până în 15 februarie să iasă noua denumire și siglă. S-a mers pe aceeași siglă, care a fost contestată anul trecut, de aici amânarea validării”, a precizat președintele PLR Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax