Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL Alba „sparge gheaţa” cu lista pentru alegerile parlamentare. Ordinea candidaţilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor

Publicat

camera deputatilor După consultări cu liberalii din judeţul Alba, organizaţia a stabilit joi ordinea pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare. Propunerile vor fi validate de Comitetul judeţean executiv PNL Alba şi apoi aprobate de Comitetul de coordonare judeţean.

Primii pe liste sunt Alexandru Pereş pentru Senat şi Florin Roman pentru Camera Deputaţilor. În preferinţele pe listele pentru Parlament sunt şi nume noi.

Vezi şi CANDIDAŢII PNL Alba, înscrişi pentru alegerile parlamentare 2016. Cine vizează funcţii de senatori sau deputaţi

 

Senat

1. Alexandru Pereş (actual senator, vicepreşedinte al Senatului)

2. Silviu Ponoran (primarul oraşului Zlatna)

3. Cornel Berindei  – avocat

 

Camera Deputaţilor

1. Florin Roman (vicepreşedinte CJ Alba)

2. Corneliu Olar (primarul comunei Horea)

3. Claudiu Vasile Răcuci (din Blaj, consilier judeţean)

4. Sorin Bumb (consilier judeţean)

5. Dan Coriolan Simedru (actual deputat de Alba)

6. Gabriel Pleşa (viceprimar de Alba Iulia)

7. Elena Ignat

8. Dumitru Fulea

9. Traian Cornea.

“Am primit un vot covârșitor pentru a deschide lista de parlamentari liberali, la Camera Deputaților, din partea colegilor! Este o onoare, dar şi o mare responsabilitate din partea mea, să reprezint cea mai puternică organizație PNL din România”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Cei interesaţi de locuri de parlamentari şi-au depus candidaturile la secretariatul general în perioada 16-29 iulie. Comisia de nominalizare a candidaturilor decide ordinea candidaților pe liste și o prezintă în CJEX, potrivit unui comunicat PNL Alba, semnat de secretarul general al organizaţiei, Marius Haţegan.

CJEX stabilește, prin vot, ordinea pe listă a candidaților și o va supune aprobării în Comitetul de Coordonare Judeţean. Ulterior, hotărârea CCJ se va transmite la BPN.

Comisia de nominalizare a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 2016 are următoarea componenţă: Mircea Hava – preşedinte, Ion Dumitrel şi Adrian Teban – primvicepreşedinţi, Marius Haţegan – secretar general, Dorin Nistor (primar Sebeş), Gheorghe Rotar (primar Blaj), Silviu Vinţeler (primar Ocna Mureş), Iancu Ioan Popa, Constantin Jinar (primar Şugag), Alin Trif, Traian Rusu.

Dacă liberalii deja au conturate locurile pe listele pentru parlamentare, PSD Alba nu a făcut public deocamdată niciun nume pe care îl va promova pentru legislativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax