|

Poliţia Locală Alba Iulia a aplicat amenzi de aproape 80.000 de lei, după verificarea autovehiculelor de mare tonaj ce tranzitează oraşul. Acţiunile continuă

control tir rarPoliţiştii locali din Alba Iulia au dat amenzi în valoare de 78.500 lei, după controalele derulate începând cu 13 aprilie, pentru pentru identificarea vehiculelor care depășesc masa totală maximă admisă. Au fost depistate în trafic, în total, 24 de autovehicule de mare tonaj, ai căror şoferi au fost sancţionaţi.

Potrivit Poliţiei Locale, şapte sancțiuni contravenționale a fost aplicate în baza OG nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, care prevede amendă între 8.000 – 10.000 lei, dacă se depășește cu 25% masa totală maximă admisă.

Conducătorii auto care “refuză de a supune vehiculul verificării prin cântărire, refuză de a însoți vehiculul personalului cu atribuții de control în vederea cântăririi se sancționează cu amendă de la 3.000 la 6.000 lei, aplicată conducătorului auto” (OG 43/1997, art. 61, alin. (1), lit.k).

Totodată, “odată cu aplicarea sancțiunii contravenționale conform art. 61, alin (1), lit b,c, e-k, vehiculul va fi imobilizat de către personalul cu atribuții de control și se procedează la ridicarea plăcuțelor de înmatriculare până la îndeplinirea condițiilor legale pentru continuarea efectuării transportului” (OG 43/1997, art. 61.1, alin (1)), mai transmite Poliţia Locală

Aparatul de cântărit este omologat metrologic din data de 10 aprilie 2017, rampa unde se efectuează cântărirea este amplasată în parcarea Stadion Unirea Alba Iulia și corespunde din punct de vedere metrologic și topographic, mai precizează sursa citată.

Polițiștii locali cu atribuții pe linie de circulație rutieră au acționat pe raza municipiului Alba Iulia în perioada 13 – 20 aprilie, 2017, iar acțiunile de verificare și control vor continua, 24/24 ore.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561344avatar Publicat de pe 21 aprilie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • bmw: dacia a intrat pe culoarea rosie a semaforului
  • Dorina: Intre Teius si Alba se circula fff incet, dezamagitor…, care este motivul?
  • Criss: Chiar acum se pregatea unul sa ma intepe. Deci e clar si in Bucuresti este acest tip de tantar tigru!
  • Tara lui Papura Voda: Mainile si picioarele amputate celor prinsi la volan, bauti, fara permis, bauti si fara permis,...
  • kolben: minimul pe economie +14% ( variabil,dar nu mai putin de 10%) din brut .. iar cei mai vechi sau..cu pile ajung...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI