Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii i-au prins pe cei patru hoţi care au furat dintr-un magazin de haine din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat

Publicat

furt alba iulia 2 În urma cazului mediatizat pe Alba24 privind furtul dintr-un magazin de haine din oraş, poliţiştii din municipiu i-au identificat pe cei patru suspecţi. Este vorba despre o femeie de 36 de ani şi trei adolescenţi, de la care oamenii legii au recuperat prejudiciul.

Potrivit IPJ Alba, în 14 mai 2017, după apariţia pe reţelele de socializare şi în presa locală a unor imagini ce au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Alba Iulia în care apar mai mulţi tineri ce ar fi sustras obiecte vestimentare din interiorul acestuia, Poliţia Municipiului Alba Iulia a demarat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorilor furtului şi recuperării prejudiciului.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, la data de 15 mai, cele patru persoane bănuite de comiterea furtului au fost identificate.

Vezi şi Furt surprins de camerele de supraveghere la Alba Iulia. Cinci tineri dau ”atacul” la un magazin de haine

Este vorba de o femeie de 36 de ani, două minore de 15 ani şi de un minor de 17 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, care, în după amiaza zilei de 10 mai a.c., au profitat de neatenţia vânzătoarei şi au sustras o geacă şi o pereche de pantaloni.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor magazinului, iar faţă de cele 4 persoane bănuite, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax