Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţistul lovit de TIR, pe autostradă, între Sibiu şi Sebeş, este în stare gravă la spital

Publicat

accident_a1_1_2 Poliţistul în vârstă de 26 de ani care a fost acroşat de un TIR, luni, în accidentul produs pe autostrada A1, între Sibiu şi Sebeş, se află în continuare în stare gravă la spital. A suferit o intervenţie chirurgicală şi va mai fi supus altor operaţii.

Horaţiu D. a fost operat la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș pentru o ruptură de rinichi și va suferi și alte intervenții chirurgicale, medicii fiind rezervați privind starea sa de sănătate, au declarat, marți, pentru Agerpres, reprezentanți ai unității medicale.

Reamintim că accidentul s-a produs luni dimineaţa, pe Autostrada Sibiu-Sebeş, între kilometrii 274-275, la Aciliu.

Tânărul, poliţist de la Poliţia Autostrăzi, aflat în misiune pe autostradă, oprise maşina şi coborâse să verifice o autoutilitară oprită pe banda de urgenţă. A fost acroşat de un TIR, ce circula spre Sebeş. A fost transportat cu elicopterul SMURD, la spitalul din Târgu Mureş.

Vezi FOTO: ACCIDENT grav pe AUTOSTRADĂ, la Aciliu. Un poliţist a fost acroşat de un TIR. Trafic rutier deviat pe DN1, între Sibiu şi Sebeş

Şoferul TIR-ului implicat în accident are 44 de ani şi este din Sibiu. Autoutilitara era condusă de un hunedorean de 28 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax