Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-UPDATE: Pompierii din Sebeș intervin pentru deblocarea ușii unui apartament în care se află o persoană decedată

Publicat

pompieri

POMPIERI DEBLOCARE USA Pompierii din Garda Sebeș intervin, sâmbătă seara, pentru deblocarea ușii unui apartament, unde se află un bărbat decedat.

”Garda Sebeș intervine pentru deblocarea ușii unui apartament în municipiul Sebeș pe strada Dorin Pavel. În interior se află un bărbat decedat”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Garda de intervenție Sebeș a intervenit sâmbătă, la ora 18:55, în municipiul Sebeș, pe str. Dorin Pavel, pentru deblocarea unei uși de apartament. Pompierii militari au acționat cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD. Au pătruns în apartament pe geamul de la dormitor, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 56 de ani, decedat.

Sursa foto: cititor Alba24

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea, poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

pompieri sebes 3 pompieri sebes2

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax