Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Post de post: Party studențesc cu promoții și shot-uri gratis, în prima zi din postul Crăciunului (Galerie Foto)

Publicat

Clubul „Stage” s-a umplut din nou, marți seara și asta s-a datorat în mare măsură studenților care au ales să-și petreacă timpul liber dansând sau ascultând muzică bună.

Chiar dacă s-a intrat în Postul Crăciunului, albaiulienii nu au părut prea afectați de acest lucru, iar cel mai elocvent exemplu este dat de faptul că aproximativ 500 de tineri au petrecut până dimineață.

Promoții pentru studenți, shot-uri gratis pentru reprezentantele sexului frumos și melodii alese, de asta au avut parte tinerii la petrecerea intitulată sugestiv ”Student Night”. În colaborare cu Liga Studenților din Alba Iulia, Clubul „Stage” a reușit să distreze iarăși studenții și să le dea șansa acestora să uite de cursuri, seminarii sau de lectorii exigenți de la Universitate.

Cei care au sosit în club până la ora 23.30, au primit la intrare un talon de completare pentru ”Bursa Stage”, iar primele extrageri pentru bursieri vor avea loc marți, la Balul Bobocilor de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

stagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestagestage

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax